طرز تهیه شیرینی دادلی خوشمزه با روغن مایع

طرز تهیه شیرینی دادلی خوشمزه با روغن مایعسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون یک شیرینی رو آوردیم که مطمعنا خیلی هاتون اون رو امتحان کردید ولی شاید اسم اون رو ندونید. آموزش امروز طرز تهیه شیرینی دادلی هست. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه شیرینی دادلی

مواد لازم برای 4 نفر

روغن 1 لیوان

آرد سفید 2 لیوان

پودر شکر نصف لیوان

زرده تخم مرغ 1 عدد

وانیل نوک قاشق چایخوری

اسانس موز 1 قاشق مرباخوری


مرحله اول

در مرحله اول ۱۸۰ گرم روغن رو داخل یک ظرف بریزید بعد به آن ۱ عدد تخم مرغ رو اضافه کنید سپس اونهارو خوب با همزن برقی باهم مخلوط کنید سپس به این مخلوط نوک قاشق چایخوری وانیل و نصف لیوان شکر رو اضافه کنید و با همزن برقی انقدر هم بزنید تا ذرات شکر باز بشه.


مرحله دوم

بعد حدود ۱۰ دقیقه مواد رو با دست ورز بدید تا یک دست بشه حالا مواد اسانس موز رو اضافه و مجددا هم بزنید. حالا ۲ لیوان آرد رو کم کم با مواد اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که خمیر به دست نچسبه.


مرحله سوم

حالا مقداری از خمیر بردارید و داخل دست اون رو گرد کنید سپس وسط اون رو کمی فشار بدید تا یک گودی ایجاد بشه. حالا شیرینی هارو داخل سینی فر با فاصله مناسب بچینید .


مرحله چهارم

سپس اون رو داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه با مدت ۱۰ دقیقه قرار بدید تا پف کنه و بپزه. بعد از اینکه شیرینی ها پخت وسط اونهارو با ژله بریلو و یا شکلات تزئین کنید‌. نوش جانپ

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.