طرز تهیه شیرینی پرتقالی بدون فر پوست پرتقال رنده شده

طرز تهیه شیرینی پرتقالی بدون فر پوست پرتقال رنده شدهسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک شیرینی پر طرفدار رو آوردیم که میتونید اون رو در فصل زمستان درست کنید و از خوردن اون لذت ببرید. آموزش امروز طرز تهیه شیرینی پرتقالی هست. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 15 دقیقه
زمان تهیه: 10 دقیقه

طرز تهیه شیرینی پرتقالی

مواد لازم برای 4 نفر

 آرد برنج 2 لیوان

آرد سفید 2 لیوان

روغن 1.5 لیوان

زرده تخم مرغ 4 عدد

پودر شکر 1 لیوان

رنده پوست پرتقال 1 قاشق غذاخوری

وانیل نوک قاشق چایخوری


مرحله اول

در مرحله اول پرتقال هارو خوب بشورید و با دستمال خشک کنید سپس قسمت نارنجی پوست پرتقال رو با رنده درشت رنده کنید. حالا ۴ عدد تخم مرغ رو بشکنید و زرده اون رو جدا کنید .


مرحله دوم

بعد داخل یک ظرف بریزید سپس به اون ۱.۵ لیوان روغن رو اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا خوب باهم مخلوط بشن. حالا ۱ لیوان پودر شکر رو به مخلوط تخم مرغ و روغن اضافه کنید و تا حدی هم بزنید تا دونه های شکر کاملا باز بشه.


مرحله سوم

حالا ۱ قاشق غذاخوری پوست پرتقال رو به مواد اضافه کنید و دوباره مواد رو باهم هم بزنید. حالا آرد برنج و آرد سفید رو به تناوب به مواد اضافه کنید و با دست اون مواد رو ورز بدید تا وقتی که خمیر به دست نچسبه.


مرحله چهارم

حالا خمیر رو داخل بین دو کیسه فریزر قرار بدید و با وردنه اون رو پهن کنید سپس خمیر رو به شکل دلخواهتون برش بزنید بعد خمیر رو داخل ماهیتابه بچینید و روی حرارت کم شعله پخش کن قرار بدید و ماهیتابه رو روی اون قرار بدید بعد به در قابلمه دم کنی بچینید و در قابلمه رو بزارید تا شیرینی ها بپزه. بعد از اینکه شیرینی ها پخت بزارید تا خنک بشه‌. نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.