طرز تهیه شیرینی گزی خوشمزه به روش قنادی برای عید نوروز
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک شیرینی ساده رو آوردیم که شباهت خیلی زیادی به شیرینی نخودی داره ، آموزش امروز طرز تهیه شیرینی گزی هست. با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه شیرینی گزی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ آرد سفید 375 گرم
⫸ پودر شکر 100 گرم
⫸ روغن صاف قنادی 225 گرم
⫸ آرد نخود 75 گرم
⫸ پسته 100 گرم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه شیرینی نخودچی مخصوص عید
مرحله اول
ابتدا 225 گرم روغن نیمه جامد رو داخل یک ظرف بریزید سپس با دور تند همزن اون رو چند دقیقه هم بزنید سپس 100 گرم پودر شکر رو اضافه کنید و هم بزنید تا دونه های شکر کاملا باز و حل شوند .
مرحله دوم
75 گرم آرد نخود رو روی مواد الک کنید و با همزن برقی هم بزنید تا مخلوط بشن سپس 375 گرم آرد سفید رو هم روی مواد الک کنید و با همزن برقی آن رو خوب مخلوط کنید و وسط کار حتما مواد رو دور گیری کنید تا مواد خوب باهم مخلوط بشن و خمیر منسجم و به دست نچسبد .
مرحله سوم
بعد از اینکه خمیر منسجم شد اون رو با دست هم بزنید سپس 100 گرم پودر پسته رو اضافه کنید و دوباره با دست خمیر رو هم بزنید ؛ مقداری از خمیر بردارید و روی اون یک کیسه فریزر قرار بدید و با وردنه اون رو پهن کنید سپس با کاتر دلخواه اون رو برش بزنید .
مرحله چهارم
خمیر های برش خورده رو داخل سینی فر بچینید و داخل فر با دمای 180 درجه🔥 قرار بدید تا وقتی که زیر شیرینی کمی تغییر رنگ بده وقتی شیرینی ها پخت اونهارو از فر بیرون بیارید و بزارید تا کاملا خنک بشه سپس اونهارو از داخل سینی فر خارج کنید و سطح آن را با پودر پسته یا هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید ؛ نوش جان