طرز تهیه شیرینی کرکی اصفهانی ساده و خانگی مخصوص عید و مهمونی
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه شیرینی کرکی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه شیرینی کرکی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ روغن جامد 250 گرم
⫸ پودر قند 250 گرم
⫸ هل آسیاب شده 1 قاشق چایخوری
⫸ آرد سه صفر 300 گرم
⫸ آرد برنج 100 گرم
⫸ آرد نخودچی 100 گرم
⫸ پودر پسته به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه شیرینی کلبه سوئیسی با بیسکویت پتی پور ساده و خانگی
مرحله اول
برای درست کردن این شیرینی اصفهانی ، 250 گرم روغن جامد رو داخل یک ظرف بریزید و به اون 250 گرم پودر قند را اضافه کنید. حالا1 قاشق چایخوری هل آسیاب شده روی مواد بریزید و با همزن دستی یا برقی هم بزنید ، تا جایی که یکدست شود.
مرحله دوم
به ترتیب 300 گرم آرد سه صفر و بعد 100 گرم آرد برنج و در آخر 100 گرم آرد نخودچی رو اضافه کنید و با دست خمیر رو ورز بدید ، تا آرد به خورد آنها برود.
مرحله سوم
وقتی که خمیر به بافت یک دست و لطیف رسید ، اون رو ورز بدید تا جایی که خمیر به دست نچسبد. فقط حواستان باشد که خمیر به روغن نیفتد.
مرحله چهارم
بعد از اینکه خمیر جمع شد ، اون به اندازه یک گردوی کوچک از خمیر بردارید و داخل دستتون شکل بدید. خمیر هارو داخل سینی فر که از قبل کاغذ روغنی درون آن انداختهاید ، بچینید.
مرحله پنجم
وقتی که تمام خمیر را به این شکل فرم دادید ، روی اونها مقداری شکل ایجاد کنید و بعد مقداری پودر پسته روی آنها بریزید. حالا سینی رو داخل فر 170 درجه به مدت یک ربع قرار بدید تا شیرینیها پخته شود.
مرحله ششم
وقتی که شیرینیها پخت ، اونها را از داخل فر بیرون بیاورید و تا 2 ساعت به اونها دست نزنید ؛ تا شیرینی خودش را بگیرد. بعد اون رو داخل ظرفهای سرو بریزید و سرو بکنید. نوش جان
نکات مهم
◉ خمیر رو باید تا جایی ورز بدید که به دست نچسبد ، ولی حواستان باشد که خمیر به روغن نیفتد.
◉ قبل از اینکه شیرینیها را داخل فر قرار بدید و اونها رو بپزید ، فر رو با دمای 170 درجه به مدت یک ربع گرم کنید.
◉ حتماً بعد از اینکه شیرینیها پخت اونها رو از داخل فر بیرون بیاورید و اجازه بدید تا در دمای محیط به مدت 2 ساعت بمانند و خنک شوند.
◉ اگر میخواهید که این شیرینی رو با طعم کاکائویی درست کنید ، قبل از اینکه خمیر رو ورز بدید ، به آن 1 قاشق چایخوری پودر کاکائو اضافه کنید.
◉ همچنین برای اینکه شیرینی با طعم زعفرانی داشته باشید ، قبل از اینکه خمیر رو ورز بدید ، به آن مقداری زعفران دم کرده اضافه کنید.