طرز تهیه شیرینی کرکی اصفهانی ساده و خانگی مخصوص عید و مهمونی

طرز تهیه شیرینی کرکی اصفهانی ساده و خانگی مخصوص عید و مهمونیسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه شیرینی کرکی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 15 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

طرز تهیه شیرینی کرکی

مواد لازم برای 4 نفر

روغن جامد 250 گرم

پودر قند 250 گرم

هل آسیاب شده 1 قاشق چایخوری

آرد سه صفر 300 گرم

آرد برنج 100 گرم

آرد نخودچی 100 گرم

پودر پسته به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن این شیرینی اصفهانی ، 250 گرم روغن جامد رو داخل یک ظرف بریزید و به اون 250 گرم پودر قند را اضافه کنید. حالا1 قاشق چای‌خوری هل آسیاب شده روی مواد بریزید و با همزن دستی یا برقی هم بزنید ، تا جایی که یکدست شود.


مرحله دوم

به ترتیب 300 گرم آرد سه صفر و بعد 100 گرم آرد برنج و در آخر 100 گرم آرد نخودچی رو اضافه کنید و با دست خمیر رو ورز بدید ، تا آرد به خورد آنها برود.


مرحله سوم

وقتی که خمیر به بافت یک دست و لطیف رسید ، اون رو ورز بدید تا جایی که خمیر به دست نچسبد. فقط حواستان باشد که خمیر به روغن نیفتد.


مرحله چهارم

بعد از اینکه خمیر جمع شد ، اون به اندازه یک گردوی کوچک از خمیر بردارید و داخل دستتون شکل بدید. خمیر هارو داخل سینی فر که از قبل کاغذ روغنی درون آن انداخته‌اید ، بچینید.


مرحله پنجم

وقتی که تمام خمیر را به این شکل فرم دادید ، روی اون‌ها مقداری شکل ایجاد کنید و بعد مقداری پودر پسته روی آنها بریزید. حالا سینی رو داخل فر 170 درجه به مدت یک ربع قرار بدید تا شیرینی‌ها پخته شود.


مرحله ششم

وقتی که شیرینی‌ها پخت ، اون‌ها را از داخل فر بیرون بیاورید و تا 2 ساعت به اون‌ها دست نزنید ؛ تا شیرینی خودش را بگیرد. بعد اون رو داخل ظرف‌های سرو بریزید و سرو بکنید. نوش جان


نکات مهم
خمیر رو باید تا جایی ورز بدید که به دست نچسبد ، ولی حواستان باشد که خمیر به روغن نیفتد.
قبل از اینکه شیرینی‌ها را داخل فر قرار بدید و اون‌ها رو بپزید ، فر رو با دمای 170 درجه به مدت یک ربع گرم کنید.
حتماً بعد از اینکه شیرینی‌ها پخت اون‌ها رو از داخل فر بیرون بیاورید و اجازه بدید تا در دمای محیط به مدت 2 ساعت بمانند و خنک شوند.
اگر می‌خواهید که این شیرینی رو با طعم کاکائویی درست کنید ، قبل از اینکه خمیر رو ورز بدید ، به آن 1 قاشق چای‌خوری پودر کاکائو اضافه کنید.
همچنین برای اینکه شیرینی با طعم زعفرانی داشته باشید ، قبل از اینکه خمیر رو ورز بدید ، به آن مقداری زعفران دم کرده اضافه کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.