طرز تهیه شیرینی نعلی یا اشکی خوشمزه و ترد
سلام به هنرمندان سایت آشپزم آموزش امروز یک شیرنی خیلی خوشمزه هست که مطمعنا عاشقش میشید .آموزش امروز طرز تهیه شیرینی نعلی یا اشکی هست.یک شیرینی خیلی ساده و متفاوت که میتونید به راحتی رو درست کنید.با این آموزش همراه باشید
طرز تهیه شیرینی نعلی یا اشکی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ پودر قند 40 گرم
⫸ زرده تخم مرغ 1 عدد
⫸ کره 100 گرم
⫸ آرد 170 گرم
پیشنهاد سر آشپز: طرز تهیه شیرینی مربایی مشهدی بدون نیاز به فر و همزن
مرحله اول
در مرحله اول ۱۰۰ گرم کره به دمای محیط رسیده را داخل ظرف بریزید بعد به آن ۴۰ گرم پودر قند با الک اضافه کنید. بعد با همزن برقی اونها رو خوب مخلوط کنید تا حجیم بشه بین کار حتماً دور ظرفتون رو دورگیری کنید تا مواد یکدست مخلوط بشه.
مرحله دوم
حالا یک عدد تخم مرغ را بشکنید و زرده آن را جدا کنید و به مخلوط کره و آرد اضافه کنید یک چهارم قاشق چای خوری به بقیه مواد اضافه کنید و یک دقیقه مخلوط کنید.
مرحله سوم
در آخر ۱۷۰ گرم آرد قنادی را در دو مرحله روی مواد الک کنید و مواد رو هم بزنید تا وقتی که لطیف و منسجم بشه.
مرحله چهارم
حالا مقداری از خمیر را بردارید و با کف دست عمر و گرد کنید ۹۰ به صورت لوله آن را در بیارید و به صورت نعل اسب آن را تا کنید. حالا داخل سینی فر شیرینی ها رو قرار بدید.
مرحله پنجم
حالا سینی فر رو داخل فر با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد که آن را از قبل گرم کردید به مدت ۱۵ دقیقه قرار بدید تا شیرینی ها کامل بپزه.
مرحله ششم
بعد از پخت شیرینی ها وقتی ک شیرینی ها خنک شدند آنها را داخل شکلات آب شده بزنید و روی اون کمی ترافل بریزید و یا با هر چیزی که دوست دارید آن را تزیین کنید. نوش جان