طرز تهیه شیرینی نعلی یا اشکی خوشمزه و ترد

طرز تهیه شیرینی نعلی یا اشکی خوشمزه و ترد

سلام به هنرمندان سایت آشپزم آموزش امروز یک شیرنی خیلی خوشمزه هست که مطمعنا عاشقش میشید .آموزش امروز طرز تهیه شیرینی نعلی یا اشکی هست.یک شیرینی خیلی ساده و متفاوت که میتونید به راحتی رو درست کنید.با این آموزش همراه باشید

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه شیرینی نعلی یا اشکی

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ پودر قند 40 گرم

⫸ زرده تخم مرغ 1 عدد

⫸ کره 100 گرم

آرد 170 گرم


مرحله اول

در مرحله اول ۱۰۰ گرم کره به دمای محیط رسیده را داخل ظرف بریزید بعد به آن ۴۰ گرم پودر قند با الک اضافه کنید. بعد با همزن برقی اونها رو خوب مخلوط کنید تا حجیم بشه بین کار حتماً دور ظرفتون رو دورگیری کنید تا مواد یکدست مخلوط بشه.


مرحله دوم

حالا یک عدد تخم مرغ را بشکنید و زرده آن را جدا کنید و به مخلوط کره و آرد اضافه کنید یک چهارم قاشق چای خوری به بقیه مواد اضافه کنید و یک دقیقه مخلوط کنید.


مرحله سوم

در آخر ۱۷۰ گرم آرد قنادی را در دو مرحله روی مواد الک کنید و مواد رو هم بزنید تا وقتی که لطیف و منسجم بشه.


مرحله چهارم

حالا مقداری از خمیر را بردارید و با کف دست عمر و گرد کنید ۹۰ به صورت لوله آن را در بیارید و به صورت نعل اسب آن را تا کنید. حالا داخل سینی فر شیرینی ها رو قرار بدید.


مرحله پنجم

حالا سینی فر رو داخل فر با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد که آن را از قبل گرم کردید به مدت ۱۵ دقیقه قرار بدید تا شیرینی ها کامل بپزه.


مرحله ششم

بعد از پخت شیرینی ها وقتی ک شیرینی ها خنک شدند آنها را داخل شکلات آب شده بزنید و روی اون کمی ترافل بریزید و یا با هر چیزی که دوست دارید آن را تزیین کنید. نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.