طرز تهیه شیرینی ناپلئونی با خمیر هزارلا به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی با خمیر هزارلا به روش قنادی

سلام به هنرمندان سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه شیرینی ناپلئونی رو اوردیم مطمعنا خیلیاتون اسم این شیرینی خوشمزه رو شنیدید و دوست دارید که اون رو امتحان کنید.پس برای این پخت این شیرینی رو یاد بگیرید با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 30دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی

مواد لازم برای 4 نفر

ارد قنادی 2 پیمانه

شکر 1 قاشق غذاخوری

نمک 1 قاشق چایخوری

کره 1 قاشق غذاخوری

اب 2/3 لیوان

خامه قنادی به مقدار لازم


مرحله اول

در مرحله اول میریم سراغ درست کردن خمیر هزارلا برای درست کردن این خمیر ابتدا دو پیمان آرد قنادی را داخل ظرفی الک کنید سپس یک قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق چای خوری نمک به آن اضافه کنید بعد یک قاشق غذاخوری کره که به دمای محیط رسیده رو به همراه آب به آرد اضافه کنید و اون رو هم بزنید.


مرحله دوم

خمیر و خوب مخلوط کنید تا بافت منسجمی بگیره سپس اون رو داخل کیسه فریزر بریزید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار بدید تا خنک بشه در این زمان یک قاشق غذاخوری کره و رنده کنید و داخل کیسه فریزر بریزید سپس اون رو داخل فریزر قرار بدید تا ببنده.


مرحله سوم

حالا خمیر هزارلا را از داخل فریزر بیرون بیارید روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی آن بگذارید و با وردنه خمیر را پهن کنید و اون رو به شکل مستطیل در بیارید سپس کره رو از داخل فریزر خارج کنید و روی خمیر بزارید و دو طرف خمیر رو روی اون بزارید.


مرحله چهارم

حالا در این مرحله مجددا خمیر رو وردنه بزنید و به شکل مستطیل در بیارید بعد از کناره های خمیر اون رو به وسط تا بزنید و آرد اضافه اون رو با دست تمیز کنید بعد دوباره اون رو از وسط تا بزنید. بعد خمیر رو داخل یخچال بزارید و بعد از ۴۰ دقیقه اون رو خارج کنید.سپس همین مراحل رو ۵ بار تکرار کنید.


مرحله پنجم

حالا میریم سراغ درست کردن شیرینی ناپلئونی.در مرحله اول خمیر هزارلا رو از داخل فریزر بیرون بیارید تا یخ اون باز بشه سپس اون رو وردنه بزنید و به هر اندازه ای که دوست دارید به صورت مستطیلی شکل برش بزنید.حالا کف سینی فر کاغذ روغنی بزارید بعد خمیر ها رو داخل اون بچینید.


مرحله ششم

حالا سینی فر رو داخل فر به مدت ۲۵ دقیقه با درجه ۱۷۰ درجه قرار بدید تا خمیر هزارلا کاملا بپزه و طلایی و ترد بشه.بعد از داخل فر خارج کنید و روی اون رو با چاقو خرد کنید سپس خمیر رو از وسط برش بزنید حالا بین هر قسمت مقداری خامه قنادی بزارید و اون رو روی شیرینی پهن کنید و قسمت دیگه شیرینی رو روی اون بزارید و هرجور که دوست داشتید تزئین کنید.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.