طرز تهیه شیرینی نوقا تبریزی با نان میکادو آسان و خانگی + نکات مهم
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه شیرینی نوقا + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه شیرینی نوقا
مواد لازم برای 6 نفر
⫸ نان میکادو 2 ورق
⫸ شکر 450 گرم
⫸ گلوکز مایع 250 میلی لیتر
⫸ عسل یا شیره 125 میلی لیتر
⫸ وانیل 1/8 قاشق چایخوری
⫸ سفیده تخم مرغ 3 عدد
⫸ کره نرم 75 گرم
⫸ گردو 250 گرم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه خاگینه نارگیلی خوشمزه و مجلسی به روش تبریزی
مرحله اول
برای درست کردن این شیرینی تبریزی خوشمزه ، ابتدا 450 گرم شکر رو داخل قابلمه بریزید و به آن 250 گرم گلوکز مایع رو اضافه کنید. سپس 125 گرم عسل یا شیره و 1/8 قاشق چایخوری وانیل را به آن اضافه کنید ، روی حرارت ملایم قرار بدید و هم بزنید ، تا جایی که شکر حل شود.
مرحله دوم
حرارت رو زیاد کنید تا جایی که مواد به جوش بیاید. توجه کنید که حین جوشیدن مواد اون رو هم نزنید و فقط 5 دقیقه به اون زمان بدید تا جوش بخورد.
مرحله سوم
دو عدد سفیده تخم مرغ رو با همزن برقی هم بزنید ، تا جایی که کامل فرم بگیرد و سفت شود. بعد مایعی که درست کردید رو قبل از اینکه کامل آماده شود ، به سفیده تخم مرغ به آرامی اضافه کنید و با همزن برقی مجدد هم بزنید ، تا شیره آماده شده کاملاً جذب سفیده تخم مرغ شود.
مرحله چهارم
بعد از ترکیب کردن شیره و سفیده تخم مرغ ، کره به دمای محیط رسیده رو به آن اضافه کنید و در آخر 250 گرم گردو خرد شده را به آن اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
مرحله پنجم
داخل قالب مستطیلی شکل خود رو چرب کنید و یک ورق از نان میکادو را داخل آن قرار بدید. سپس مواد آماده شده را داخل قالب بریزید و به کمک کاردک چرب شده مواد رو داخل قالب پهن کنید.
مرحله ششم
مجدد نان میکادو رو روی مواد قرار بدید و اون رو کامل فشار دهید ، تا مواد به نان بچسبد. حالا قالب رو داخل دمای محیط قرار بدید ، تا شیرینی کامل خنک شود. بعد با استفاده از یک چاقوی چرب شده اون را برش بزنید و سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ به جای استفاده از گردو ، میتوانید از بادام ، پسته و فندق خرد شده هم استفاده کنید.
◉ حتماً وقتی که میخواهید مواد را روی نان میکادو پخش کنید ، از کاردکی استفاده کنید که چرب شده و این کار رو با سرعت انجام بدید.
◉ حین برش زدن این شیرینی ، حتماً از یک چاقوی چرب شده استفاده کنید تا فرم شیرینی به هم نریزد.
◉ اندازه قالب مستطیلی که در تهیه این شیرینی از آن استفاده میکنید باید 20 در 30 باشد.