طرز تهیه شیرینی نوقا تبریزی با نان میکادو آسان و خانگی + نکات مهم

طرز تهیه شیرینی نوقا تبریزی با نان میکادو آسان و خانگی + نکات مهمسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه شیرینی نوقا + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 80 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه شیرینی نوقا

مواد لازم برای 6 نفر

نان میکادو 2 ورق

شکر 450 گرم

گلوکز مایع 250 میلی لیتر

عسل یا شیره 125 میلی لیتر

وانیل 1/8 قاشق چایخوری

سفیده تخم مرغ 3 عدد

کره نرم 75 گرم

گردو 250 گرم


مرحله اول

برای درست کردن این شیرینی تبریزی خوشمزه ، ابتدا 450 گرم شکر رو داخل قابلمه بریزید و به آن 250 گرم گلوکز مایع رو اضافه کنید. سپس 125 گرم عسل یا شیره و 1/8 قاشق چای‌خوری وانیل را به آن اضافه کنید ، روی حرارت ملایم قرار بدید و هم بزنید ، تا جایی که شکر حل شود.


مرحله دوم

حرارت رو زیاد کنید تا جایی که مواد به جوش بیاید. توجه کنید که حین جوشیدن مواد اون رو هم نزنید و فقط 5 دقیقه به اون زمان بدید تا جوش بخورد.


مرحله سوم

دو عدد سفیده تخم مرغ رو با همزن برقی هم بزنید ، تا جایی که کامل فرم بگیرد و سفت شود. بعد مایعی که درست کردید رو قبل از اینکه کامل آماده شود ، به سفیده تخم مرغ به آرامی اضافه کنید و با همزن برقی مجدد هم بزنید ، تا شیره آماده شده کاملاً جذب سفیده تخم مرغ شود.


مرحله چهارم

بعد از ترکیب کردن شیره و سفیده تخم مرغ ، کره به دمای محیط رسیده رو به آن اضافه کنید و در آخر 250 گرم گردو خرد شده را به آن اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.


مرحله پنجم

داخل قالب مستطیلی شکل خود رو چرب کنید و یک ورق از نان میکادو را داخل آن قرار بدید. سپس مواد آماده شده را داخل قالب بریزید و به کمک کاردک چرب شده مواد رو داخل قالب پهن کنید.


مرحله ششم

مجدد نان میکادو رو روی مواد قرار بدید و اون رو کامل فشار دهید ، تا مواد به نان بچسبد. حالا قالب رو داخل دمای محیط قرار بدید ، تا شیرینی کامل خنک شود. بعد با استفاده از یک چاقوی چرب شده اون را برش بزنید و سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
به جای استفاده از گردو ، می‌توانید از بادام ، پسته و فندق خرد شده هم استفاده کنید.
حتماً وقتی که می‌خواهید مواد را روی نان میکادو پخش کنید ، از کاردکی استفاده کنید که چرب شده و این کار رو با سرعت انجام بدید.
حین برش زدن این شیرینی ، حتماً از یک چاقوی چرب شده استفاده کنید تا فرم شیرینی به هم نریزد.
اندازه قالب مستطیلی که در تهیه این شیرینی از آن استفاده می‌کنید باید 20 در 30 باشد.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.