طرز تهیه شیرینی پرتقالی ساده بدون شیر در فر برای عید نوروز

طرز تهیه شیرینی پرتقالی ساده بدون شیر در فر برای عید نوروزسلام به مخاطبین سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیهیک شیرینی خوشمزه رو آوردیم که میتونید در فصل زمستان اون رو درست کنید و میل کنید. آموزش امروز طرز تهیه شیرینی پرتقالی هست ؛ با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 10 الی 15 دقیقه
زمان تهیه: 45 دقیقه

طرز تهیه شیرینی پرتقالی در فر

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

آرد سفید 320 گرم

⫸ پودر شکر 125 گرم

⫸ تخم مرغ 1 عدد

⫸ روغن نیمه جامد 125 گرم

⫸ نشاسته ذرت 30 گرم

⫸ رنده پوست 1 پرتقال بزرگ


مرحله اول

ابتدا پودر شکر را داخل یک ظرف بریزید و 125 گرم روغن نیمه جامد را به آن اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا پوک و کرم رنگ بشه به آن رنده پوست پرتقال را اضافه کنید و بعد فقط 1 عدد تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا مواد یکدست شود .


مرحله دوم

بعد به آن نشاسته ذرت رو اضافه کنید و هم بزنید سپس آرد را کم کم به خورد مواد برید تا تمام آرد به خورد مواد بره در انتها با نوک انگشت خمیر را ورز بدید روی سطح کار نایلون بندازید و بعد خمیر رو روی اون به کمک وردنه پهن کنید .


مرحله سوم

با کاتر موردنظرتون خمیر و کاتر بزنید شیرینی ها رو داخل سینی فر بچینید و آن را داخل فر با دمای 180 درجه قرار بدید آنها حدود 10 الی 15 دقیقه زمان بدید تا شیرینی ها آماده شود ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.