طرز تهیه شیرینی رولت بدون فر خانگی و خوشمزه
سلام به هنرمندان سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه شیرینی رولت رو آوردیم . با این آموزش میتونید خیلی راحت یک شیرینی رولت خوشمزه درست کنید که نیازی به فر هم نداره پس با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه شیرینی رولت بدون فر
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ تخم مرغ 2 عدد
⫸ شکر 60 گرم
⫸ ارد فنادی ۶۰ گرم
⫸ وانیل 1/4 قاشق چایخوری
⫸ اب جوش ۲ قاشق غذاخوری
⫸ خامه قنادی 300 الی 400 گرم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه رولت هویج و گردو به روش قنادی
مرحله اول
در مرحله اول روی گاز شعله پخش کن قرار بدید و روی اون یک ماهیتابه قرار بدید و اجازه بدید تا با حرارت ملایم گرم بشه.حالا زرده و سفیده دو عدد تخم مرغ رو جدا کنید و سفیده تخم مرغ رو با همزن برقی هم بزنید تا وقتی ظرف رو برمیگردونید از ظرف نریزه.
مرحله دوم
حالا به زرده تخم مرغ شکر و وانیل اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا از لختگی در بیاد وقتی زده تخم مرغ از لختگی در اومد به اون آبجوش رو اصافه کنید و مخلوط کنید تا وقتی که کرم رنگ بشه.
مرحله سوم
حالا در این مرحله آرد و سفیده تخم مرغ رو در دو مرحله به زرده تخم مرغ اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید .حالا کف ماهیتابه رو با کمی روغن چرب کنید و دو لایه کاغذ روغنی کف ماهیتابه بزارید.حالا از مواد رولت داخل ماهیتابه بریزید و سطح اون رو صاف کنید و در ماهیتابه رو بزارید تا با حرارت خیلی کم بپزه.
مرحله چهارم
برای چک کردن پخت کیک یک خلال دندان داخل کیک فرو ببرید اگر کیک به خلال دندان چسبید یعنی کیک هنوز نپخته .حالا یکی از کاغد روغنی هارو روی کیک بزارید و کیک رو برگردونید و لایه اصلی رو از روی کیک جدا کنید.بعد با کاغد روغنی و دستمال اون رو رول کنید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار بدید.
مرحله پنجم
برای خامه رولت خامه قنادی نیم بند شده رو حدود هفت دقیقه با همزن هم بزنید تا کاملا فرم بگیره و سفت بشه فروش ماسک حالا که باز کنید خامه قنادی رو روی کیک بمالید و کامل صافش کنید و خیلی آروم رولش کنید که پاره نشه. حالا با خامه یا شکلات یا هر چیزی که دارید روی کیک رو تزیین کنید دو سر گیک رو ببرید تا مرتب بشه. نوش جان