طرز تهیه شیرینی بادامی قزوینی یک شیرینی‌ سنتی و خوشمزه برای عید

طرز تهیه شیرینی بادامی قزوینی یک شیرینی‌ سنتی و خوشمزه برای عیدسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه شیرینی بادامی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 10 الی 20 دقیقه
زمان تهیه: 70 دقیقه

طرز تهیه شیرینی بادامی

مواد لازم برای 6 نفر

آرد سفید قنادی 140 گرم

روغن صاف قنادی 125 گرم

آرد برنج 50 گرم

پودر بادام 100 گرم

پودر قند 115 گرم

پودر هل 1/2 قاشق چایخوری

خلال پسته به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن این شیرینی قزوینی خوشمزه ، 125 گرم روغن صاف قنادی رو داخل یک ظرف بریزید. بعد به کمک یک الک 115 گرم پودر قند را به آن اضافه کنید. حالا با لیسک اون‌ها را کمی ترکیب کنید.


مرحله دوم

بعد با همزن برقی اونقدر اون‌ها رو هم بزنید ، تا کامل سفید و پوک شوند. وقتی که مواد سبک و پوک شد ، به آن نصف قاشق چای‌خوری پودر هل رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن با همزن برقی هم بزنید.


مرحله سوم

100 گرم پودر بادام رو به مواد شیرینی اضافه کنید. سپس 140 گرم آرد سفید قنادی رو الک کنید و طی دو مرحله به مواد شیرینی اضافه کنید. حالا با لیسک در حد مخلوط شدن هم بزنید.


مرحله چهارم

وقتی که تمامی مواد با هم مخلوط شدند ، با دست خمیر رو کمی ورز بدید و بعد اون را جمع کنید. سپس داخل کیسه فریزر بریزید و به مدت 6 ساعت داخل دمای محیط به آن استراحت بدید.


مرحله پنجم

بعد از این مدت خمیر رو از وسط دو قسمت کنید. بین دو نایلون قرار بدید و با وردنه اون‌ها به قطر 8 میل رو باز کنید. حالا با کاترهای دلخواهتون اون‌ها رو کاتر بزنید. بعد داخل سینی فر که از قبل کاغذ روغنی قرار داده‌اید ، بچینید. بعد روی آنها را با خلال پسته تزیین کنید.


مرحله ششم

حالا سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با دمای 140 درجه به مدت 10 الی 15 دقیقه قرار بدید تا بپزد. بعد از این مدت شیرینی را از داخل فر بیرون بیاورید و اجازه بدید تا خنک شود. بعد آنهارو از سینی جدا کنید و داخل ظرف‌های سرو بچینید. نوش جان


نکات مهم
دمای گفته شده در این دستور پخت مخصوص فر برقی هست و اگر از فر گازی استفاده می‌کنید ، دمای اون رو روی 160 درجه تنظیم کنید.
این شیرینی نباید تغییر رنگ بدهد و به هیچ عنوان نذارید که بیشتر از زمان گفته شده ، داخل فر بماند. زیرا اگر بیشتر از این مدت داخل فر بمانند ، خشک می‌شوند.
بعد از اینکه شیرینی پخت ، اون را از داخل فر بیرون بیاورید و اجازه بدید تا کامل خنک شود. بعد اون رو از داخل سینی خارج کنید. در غیر این صورت شیرینی پودر می‌شود.
در صورتی که روغن صاف قنادی در دسترس نداشتید ، از روغن جامد استفاده کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.