طرز تهیه شکلات بار دبی ای معروف مغزدار با کادایف ساده و مجلسی

طرز تهیه شکلات بار دبی ای معروف مغزدار با کادایف ساده و مجلسیسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه شکلات دبی ای + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 15 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه شکلات دبی ای

مواد لازم برای 5 نفر

شکلات دارک 400 گرم

تل کادایف تر 200 گرم

کره 50 گرم

کره پسته 1 قاشق غذاخوری


مرحله اول

برای درست کردن این شکلات دبی معروف ، ابتدا 40 گرم شکلات دارک رو به صورت درشت خرد کنید و داخل یک کاسه قرار بدید. بعد کاسه را روی حرارت قرار بدید و زمان بدید تا شکلات‌ها کاملاً آب شود.


مرحله دوم

بعد از اینکه شکلات‌ها آب شد ، نیمی از آن را داخل یک قالب سیلیکونی بریزید و چند بار به سطح کار بکوبید تا به صورت یک دست داخل کل قالب پخش شود ، بعد آن را داخل فریزر به مدت 10 دقیقه قرار بدید.


مرحله سوم

در این فاصله رشته‌های تل کادایف تر رو به صورت ریز خرد کنید ، بعد داخل یک ماهیتابه که از قبل آن را روی حرارت قرار دادید و کاملاً داغ شده ، بریزید و تفت بدید تا جایی که بوی خامی رشته‌ها گرفته شود.


مرحله چهارم

اواسط تفت دادن 50 گرم کره را به آن اضافه کنید و مدام تفت بدید تا جایی که کره آب شود و رنگ رشته‌ های کادایف تغییر کند. بعد از اینکه رشته‌ها تغییر رنگ دادن ، آن را داخل یک پیاله بریزید.


مرحله پنجم

به کادایف کره پسته رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا جایی که یک دست شود. حالا قالب سیلیکونی رو از داخل فریزر بیرون بیاورید و از ترکیب کادایف و کره پسته روی شکلات بریزید و کاملاً پخش کنید.


مرحله ششم

باقیمانده شکلات که به صورت بن ماری آب کرده‌اید را روی رشته‌های کادایف بریزید و سطح آن را کامل از صاف کنید. مجدد داخل فریزر به مدت 10 دقیقه قرار بدید تا لایه دوم هم ببندد. بعد از اینکه شکلات بست ، آن را از داخل فریزر بیرون بیاورید و از قالب جدا کنید و نوش جان کنید. نوش جان


نکات مهم
در صورتی که شکلات دارک دوست ندارید ، می‌توانید از شکلات‌ هایی با درصد تلخی کم هم استفاده بکنید.
توجه داشته باشید هنگامی که رشته کادایف را تف میدهید باید مدام بهم بزنید تا نسوزد.
برای اینکه در انتها شکلات با کیفیت و با ظاهر مناسبی داشته باشد باید از قالب سیلیکونی استفاده کنید
برای خوشمزه تر شدن این شکلات میتوانید در کنار کره پسته از پدر پسته هم استفاده کنید.

خواص پسته
فیبر موجود در پسته به هضم و پیشگیری از یبوست کمک می‌‌کند و برای سلامت روده‌ ها مناسب است.
مصرف پسته به کاهش سطح گلوکز خون کمک می کند و برای درمان دیابت موثر می باشد.
پسته به واسطه مواد مغذی که دارد در دوران بارداری و شیردهی مفید است.
پسته حاوی مقادیر قابل توجهی از لوتئین و زیگزانتین میباشد که این دو باعث بهبهود سلامت بینایی می شوند.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.