طرز تهیه شکلات بار دبی ای معروف مغزدار با کادایف ساده و مجلسی
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه شکلات دبی ای + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه شکلات دبی ای
مواد لازم برای 5 نفر
⫸ شکلات دارک 400 گرم
⫸ تل کادایف تر 200 گرم
⫸ کره 50 گرم
⫸ کره پسته 1 قاشق غذاخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کنافه لبنانی با رشته کادایف بدون فر با بافت عالی
مرحله اول
برای درست کردن این شکلات دبی معروف ، ابتدا 40 گرم شکلات دارک رو به صورت درشت خرد کنید و داخل یک کاسه قرار بدید. بعد کاسه را روی حرارت قرار بدید و زمان بدید تا شکلاتها کاملاً آب شود.
مرحله دوم
بعد از اینکه شکلاتها آب شد ، نیمی از آن را داخل یک قالب سیلیکونی بریزید و چند بار به سطح کار بکوبید تا به صورت یک دست داخل کل قالب پخش شود ، بعد آن را داخل فریزر به مدت 10 دقیقه قرار بدید.
مرحله سوم
در این فاصله رشتههای تل کادایف تر رو به صورت ریز خرد کنید ، بعد داخل یک ماهیتابه که از قبل آن را روی حرارت قرار دادید و کاملاً داغ شده ، بریزید و تفت بدید تا جایی که بوی خامی رشتهها گرفته شود.
مرحله چهارم
اواسط تفت دادن 50 گرم کره را به آن اضافه کنید و مدام تفت بدید تا جایی که کره آب شود و رنگ رشته های کادایف تغییر کند. بعد از اینکه رشتهها تغییر رنگ دادن ، آن را داخل یک پیاله بریزید.
مرحله پنجم
به کادایف کره پسته رو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا جایی که یک دست شود. حالا قالب سیلیکونی رو از داخل فریزر بیرون بیاورید و از ترکیب کادایف و کره پسته روی شکلات بریزید و کاملاً پخش کنید.
مرحله ششم
باقیمانده شکلات که به صورت بن ماری آب کردهاید را روی رشتههای کادایف بریزید و سطح آن را کامل از صاف کنید. مجدد داخل فریزر به مدت 10 دقیقه قرار بدید تا لایه دوم هم ببندد. بعد از اینکه شکلات بست ، آن را از داخل فریزر بیرون بیاورید و از قالب جدا کنید و نوش جان کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ در صورتی که شکلات دارک دوست ندارید ، میتوانید از شکلات هایی با درصد تلخی کم هم استفاده بکنید.
◉ توجه داشته باشید هنگامی که رشته کادایف را تف میدهید باید مدام بهم بزنید تا نسوزد.
◉ برای اینکه در انتها شکلات با کیفیت و با ظاهر مناسبی داشته باشد باید از قالب سیلیکونی استفاده کنید
◉ برای خوشمزه تر شدن این شکلات میتوانید در کنار کره پسته از پدر پسته هم استفاده کنید.
خواص پسته
◉ فیبر موجود در پسته به هضم و پیشگیری از یبوست کمک میکند و برای سلامت روده ها مناسب است.
◉ مصرف پسته به کاهش سطح گلوکز خون کمک می کند و برای درمان دیابت موثر می باشد.
◉ پسته به واسطه مواد مغذی که دارد در دوران بارداری و شیردهی مفید است.
◉ پسته حاوی مقادیر قابل توجهی از لوتئین و زیگزانتین میباشد که این دو باعث بهبهود سلامت بینایی می شوند.