طرز تهیه تارت شعریه ساده با شیر عسلی خوشمزه و مجلسی

طرز تهیه تارت شعریه ساده با شیر عسلی خوشمزه و مجلسیسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه تارت شعریه + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 40 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه تارت شعریه

مواد لازم برای 5 نفر

رشته شعریه 1 بسته

کره 50 گرم

شیر عسلی 1/2 قوطی

مواد لازم برای خمیر تارت

آرد 150 گرم

کره 75 گرم

آب 1 قاشق غذاخوری

نمک 1/4 قاشق چایخوری

تخم مرغ 1 عدد

آرد سبوس دار به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن تارت شعریه ، اول از همه خمیر اون رو درست کنید. برای این کار نمک را داخل یک ظرف اضافه کنید و هم بزنید ، تا نمک به صورت کامل داخل آب حل شود. بعد به آن تخم مرغ زده شده رو اضافه کنید و هم بزنید ، تا جایی که مواد یکدست شود بعد اون را کنار بزارید.


مرحله دوم

آرد رو الک کنید و بعد اون رو داخل یک غذاساز بریزید. بعد کره سرد رو به اندازه مکعب‌های یک سانتی‌متری خرد کنید و به آرد اضافه کنید. حدود 2خ ثانیه آرد و کره رو با هم ترکیب کنید تا مواد به حالت دانه برنج شود.


مرحله سوم

مخلوط تخم مرغ رو به ترکیب آرد اضافه کنید و 20 دقیقه دیگر دستگاه را روشن کنید تا خمیر زرد رنگ و دانه شنی شود. حالا روی سطح کار یک عدد کیسه فریزر پهن کنید و خمیر را روی آن قرار بدید.


مرحله چهارم

با پلاستیک خمیر را فشرده کنید تا حالت ضخیم پیدا کند. سپس روی اون رو آرد پاشی کنید و به چهار قسمت تقسیم کنید ، سپس تکه‌های خمیر رو روی هم بچینید.


مرحله پنجم

مجدد روی آنها آرد بپاشید و با کمک دست خمیر رو صاف و پهن کنید. دوباره خمیر رو با پلاستیک به حالت دیسک ضخیم فرم بدید. با همان پلاستیک روی خمیر را بپوشانید و اون رو به مدت دو ساعت داخل یخچال قرار بدید تا استراحت کند.


مرحله ششم

بعد از اینکه خمیر استراحت کرد ، روی سطح کار آرد پاشی کنید و بعد خمیر رو روی آن قرار بدید. با وردنه از سمت مرکز به اطراف خمیر اون رو باز کنید و این کار را چند بار تکرار کنید ، تا خمیر به ضخامت 3 میلیمتری برسد.


مرحله هفتم

یک قالب تارت رو داخل فریزر قرار بدید تا سرد شود. بعد اون رو روی سطح کار قرار بدید و خمیر رو به آرامی داخل آن قرار بدید و اون رو به اطراف به دیواره‌های قالب بچسبانید.


مرحله هشتم

با چنگال چند سوراخ روی آن ایجاد کنید و قالب رو داخل فری که با دمای 190 درجه از قبل گرم شده به مدت 20 دقیقه قرار بدید تا بپزد.


مرحله نهم

بعد از اینی که روی خمیر طلایی شد ، اون رو از داخل فر بیرون بیاورید و اجازه بدید تا خنک شود. سپس اون را از داخل قالب خارج کنید و کنار بزارید.


مرحله دهم

برای درست کردن شعریه ، رشته‌های شعریه رو داخل یک ماهیتابه بریزید ، به آن کره را اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار بدید و تفت بدید ، تا رشته‌های شعریه تغییر رنگ بدهد و طلایی شود.


مرحله یازدهم

به آن شیر عسلی را اضافه کنید و خوب ترکیب کنید ، تا شیر عسلی به تمام قسمت‌های رشته شعریه نفوذ کند و رشته‌ها به حالت سفت در بیایند. بعد رشته‌های شعریه رو روی خمیر تارت بریزید و بعد از اینکه کمی خنک شد ، اون رو سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
برای تزیین این تارت می‌توانید روی آن ترافل‌های رنگی ، پودر پسته و یا پودر نارگیل بریزید.
حتماً بعد از اینکه خمیر تارت رو درست کردید ، اجازه بدید تا خنک شود ، بعد روی آن رشته‌های شعریه رو بریزید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.