طرز تهیه آبغوره خانگی خوشمزه با تمام نکات تهیه و نگهداری

طرز تهیه آبغوره خانگی خوشمزه با تمام نکات تهیه و نگهداریسلام به آشپزان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک چاشنی خیلی عالی برای غذا و انواع سالاد رو آوردیم آموزش امروز طرز تهیه آبغوره خانگی هست .
آبغوره از دانه‌ نارس و کال انگور که به آن غوره گفته میشود تهیه می‎‌‌شود ، از آبغوره به دلیل داشتن طعم بی نظیر برای خوشمزه کردن انواع غذا و سالاد کردن از آن استفاده می‌شود.
آبغوره برای کاهش وزن ، کاهش فشار خون و … مفید است .
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه آبغوره خانگی

مواد لازم برای 4 نفر

غوره به مقدار لازم

نمک به مقدار لازم


مرحله اول

در مرحله اول غوره ها رو خوب بشورید سپس اون رو داخل آبکش بذارید تا آب اضافی آنها گرفته بشه بعد چوب های غوره ها را جدا کنید و آنها را داخل مخلوط کن بریزید .


مرحله دوم

سپس آب غوره ها را بگیرید و غوره ها را از یک صافی رد کنید و داخل یک قابلمه بریزید سپس آن را روی حرارت قرار بدید در حین پخت کفی که روی آبغوره هست را حتماً بگیرید و بعد نمک را اضافه کنید .


مرحله سوم

بعد از اینکه آبغوره پخت اون رو از روی حرارت بردارید و اجازه بدید تا خنک بشه وقتی که خنک شد داخل ظرف مورد نظرتون بریزید ولی در بطری یا ظرف را نبندید و اجازه بدید تا یک روز استراحت کند بعد از آن در بطری را ببندید و آن را در جای خنک نگه داری کنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.