طرز تهیه گلاب خانگی در قابلمه با آموزش ساده

طرز تهیه گلاب خانگی در قابلمه با آموزش سادهسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک چاشنی خیلی معروف رو آوردیم که مطمعنا خیلی هاتون اون رو امتحان کردید. آموزش امروز طرز تهیه گلاب خانگی هست. اگه دوست دارید که یک گلاب سالم رو درست کنید. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 240 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

طرز تهیه گلاب خانگی

مواد لازم برای 4 نفر

 گل محمدی 200 گرم

آب به مقدار لازم

یخ به مقدار لازم


مرحله اول

۲۰۰ گرم گل محمدی رو خوب تمیز کنید و گل برگ هارو از برگ ها جدا کنید. سپس گل هارو داخل یک قابلمه بزرگ‌ بریزید و روی حرارت قرار بدید و روی گلها آب بریزید تا وقتی که آب تا روی گل ها بیاد.


مرحله دوم

بعد روی گل ها یک آبکش بزارید و روی آبکش هم یک کاسه قرار بدید سپس در قابلمه رو به صورت برعکس بزارید و روی در قابلمه چند تکه بزرگ یخ بزارید و اجازه بدید تا یخ آب بشه.


مرحله سوم

وقتی یخ آب شد اونها رو از روی در قابلمه بردارید و داخل یک کاسه بریزید بعد مجددا رو در قابلمه چند تکه یخ بزرگ دیگه قرار بدید. بعد از ۴ ساعت شعله رو خاموش کنید اجازه بدید تا قابلمه سرد بشه.


مرحله چهارم

بعد از اینکه قابلمه سرد شد در اون رو بردارید و گلاب رو داخل یک شیشه تمیز بریزید و در ظرف رو سفت ببندید تا هوا نکشه. بعد از ۶ ماه میتونید از گلاب استفاده کنید. نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.