طرز تهیه معجون گل قند عسلی یا گل انگبین برای سردی معده

طرز تهیه معجون گل قند عسلی یا گل انگبین برای سردی معدهسلام به دوستان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک خوراکی متفاوت و جدید آوردیم که میتونید به عنوان یک صبحانه مقوی اون رو میل کنید ، آموزش امروز طرز تهیه گل قند عسلی یا گل انگبین است.
معجون گل قند عسلی دارای طبع گرم است و مناسب هوای سرد برای وعده صبحانه است ، گل قند عسلی به عملکرد بهتر سیستم گوارش کمک می‌کند به همین دلیل برای بهبود اشتها و تقویت معده و رفع سردی آن مفید است .
با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 00 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه گل قند عسلی

مواد لازم برای 4 نفر

گل محمدی🌺 100 گرم

عسل🍯 100 گرم


مرحله اول

در مرحله اول 100 گرم گل محمدی🌺 رو خوب بشورید بعد خوب خشک و تمیز کنید سپس گل هارو خرد کنید و داخل یک شیشه تمیز یک لایه از گل رو بچینید .


مرحله دوم

1 لایه از عسل🍯 رو روی گل بریزید و به همین ترتیب ادامه بدید تا وقتی که ظرف پر بشه حالا 1 لایه از توری روی ظرف بزارید و جلوی آفتاب به مدت 40 روز قرار بدید‌ ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.