طرز تهیه معجون گل قند عسلی یا گل انگبین برای سردی معده
سلام به دوستان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک خوراکی متفاوت و جدید آوردیم که میتونید به عنوان یک صبحانه مقوی اون رو میل کنید ، آموزش امروز طرز تهیه گل قند عسلی یا گل انگبین است.
معجون گل قند عسلی دارای طبع گرم است و مناسب هوای سرد برای وعده صبحانه است ، گل قند عسلی به عملکرد بهتر سیستم گوارش کمک میکند به همین دلیل برای بهبود اشتها و تقویت معده و رفع سردی آن مفید است .
با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه گل قند عسلی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ گل محمدی🌺 100 گرم
⫸ عسل🍯 100 گرم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه مربای به خانگی خوش رنگ و خوشمزه
مرحله اول
در مرحله اول 100 گرم گل محمدی🌺 رو خوب بشورید بعد خوب خشک و تمیز کنید سپس گل هارو خرد کنید و داخل یک شیشه تمیز یک لایه از گل رو بچینید .
مرحله دوم
1 لایه از عسل🍯 رو روی گل بریزید و به همین ترتیب ادامه بدید تا وقتی که ظرف پر بشه حالا 1 لایه از توری روی ظرف بزارید و جلوی آفتاب به مدت 40 روز قرار بدید ؛ نوش جان