طرز تهیه حریره سیر + حریره سیر برای چی استفاده میشه
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک چاشنی خوشمزه به اسم حریره سیر رو آوردیم.شما میتونید این چاشنی خوشمزه رو با هر غذایی که دوست دارید میل کنید.پس اگه دوست دارید که حریره سیر رو امتحان کنید با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه حریره سیر
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ سیر حبه شده 1 کیلو
⫸ روغن مایع 1 لیوان
⫸ نمک 2 قاشق غذاخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه نان سیر رستورانی با سس مخصوص
مرحله اول
برای درست کردن حریره سیر ابتدا یک کیلو سیر رو پوست بگیرید و بشورید بعد اونهارو روی یک پارچه نخی بریزید و اجازه بدید تا کاملا خشک بشن.
مرحله دوم
وقتی که سیرها خشک شدن آنها را داخل مخلوط کن بریزید و در مخلوط کن رو بزارید و خوب سیر رو خورد و میکس کنید.
مرحله سوم
وقتی که سیرها خوب میکس شدن به آنها یک لیوان روغن و دو قاشق غذاخوری نمک اضافه کنید و دوباره خوب با هم میکس کنید.
مرحله چهارم
وقتی که حریره سیر حاضر شد اون رو داخل شیشه که اون رو خوب شستید خشک کردید بریزید وقتی که ظرف پر شد روی آن کمی روغن بریزید و در ظرف را محکم ببندید حریره سیر را داخل یخچال بزارید نوش جان