طرز تهیه خیارشور ترد خانگی به روش بازاری
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه خیارشور رو آوردیم. با این آموزش شما میتونید یک خیار شور خوشمزه و ترد رو داخل خونه درست کنید و با انواع غذاها میل کنید. با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه خیارشور ترد خانگی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ خیار به مقدار لازم
⫸ نمک به مقدار لازم
⫸ آب به مقدار لازم
⫸ سرکه سفید به مقدار لازم
⫸ شوید، ترخون، نعنا به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه شور غوره انگور با آب نمک و سرکه
مرحله اول
برای درست کردن این خیارشور های خوشمزه ابتدا خیار ها و سبزی هارو خوب بشورید سپس اونهارو کاملا خشک کنید تا هیچ آبی نداشته باشه. حالا داخل قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار بدی تا به جوش بیاد وقتی که آب به جوش آمد بزارید کنار تا کاملا سرد و خنک بشه.
مرحله دوم
حالا به ازای هر لیوان آب یک قاشق غذاخوری نمک بریزید سپس به آن 1/3 لیوان سرکه رو اضافه کنید. حالا کف ظرف مورد نظرتون رو از سبزی ها بریزید بعد خیارهارو داخل آن بچینید به طوری که هیچ فضای خالی ای بین اون نباشه.
مرحله سوم
حالا مجددا روی خیارها سبزی بریزید و روی اون رو از آب و نمک پر کنید. و بزارید تا به مدت 2 روز در دمای محیط بمونه تا گاز اضافی آن خارج بشه بعد از 2 روز در طرف رو محکم ببندید و به مدت 1 هفته در دمای محیط به آن استراحت بدید. بعد از 1 هفته اون رو به داخل یخچال منتقل کنید. نوش جان