طرز تهیه شور غوره انگور با آب نمک و سرکه

طرز تهیه شور غوره انگور با آب نمک و سرکه

سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون یک شور خیلی خوشمزه و ساده به اسم شور غوره رو آوردیم که میتونید اون رو با انواع غذاها سرو کنید. برای آموزش این شور خوشمزه با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 3/10
زمان پخت: 00 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه شور غوره

مواد لازم برای 4 نفر

غوره عسگری 2/5 لیوان

آب 1 لیوان

نمک 1 قاشق غذاخوری

سرکه 1/4 لیوان


مرحله اول

برای درست کردن این شور خوشمزه ابتدا دو نیم لیوان گورو دون کرده و داخل کاسه بریزید و اون رو خوب با آب بشورید وقتی که غوره ها رو خوب شسته اونها آبکش کنید و اجازه بدید تا آب اونها بره سپس روی پارچه نخی اونهارو پهن کنید تا کاملا خشک بشه.


مرحله دوم

وقتی که غوره ها کاملا خشک شد اونهارو داخل ظرف مورد نظرتون که اون رو شستید و خشک کردید بریزید حالا یک لیوان آب جوش را به همراه یک چهارم لیوان سرکه و یک قاشق غذاخوری نمک روی غوره ها بریزید.


مرحله سوم

سپس در شیشه رو محکم ببنید بعد اون رو به مدت ۳ الی ۴ روز در فضای آشپزخانه نگه دارید بعد داخل یخچال قرار بدید.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.