طرز تهیه لواشک زردآلو خانگی خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه لواشک زردآلو خانگی خوشمزه به روش بازاریسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک نوع تنقلات ترش ایرانی رو آوردیم که مطمعنا همه شما عاشق اون هستید؛ آموزش امروز طرز تهیه لواشک زردآلو هست.
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 00 دقیقه
زمان تهیه: 00 دقیقه

طرز تهیه لواشک زردآلو

مواد لازم برای 4 الی 6 نفر

زردآلو 1 کیلو

آلو طلایی 1 کیلو

آب 1 لیوان

نمک 2 قاشق چایخوری

شکر 2 قاشق چایخوری


مرحله اول

ابتدا 1 کیلو زردآلو و 1 کیلو آلو طلایی رو خوب بشورید و بزارید تا آب اونها کامل بره سپس با استفاده از یک چاقو هسته های اونهارو جدا کنید بعد میوه هارو داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید .


مرحله دوم

در این مرحله  1لیوان آب اضافه کنید و به آنها اجازه بدید تا کاملا پخته و له شوند سپس 2 قاشق چایخوری نمک و 2 قاشق چایخوری شکر رو اضافه کنید و هم بزنید و اجازه بدید تا به غلظت برسد .


مرحله سوم

وقتی که مواد به غلظت رسید از روی حرارت بردارید ‌حالا داخل یک سینی کیسه فریزر قرار بدید و بعد مواد رو به صورت خیلی نازک داخل سینی پهن کنید سپس اون رو به مدت 2 روز مقابل آفتاب قرار بدید تا کاملا خشک شود ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.