طرز تهیه مارمالاد سیب عالی برای کیک و شیرینی مشهدی
سلام به مخاطبین عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک چاشنی خوشمزه و راحت رو آوردیم که میتونید اون رو برای انواع شیرینی و کیک استفاده کنید ؛ آموزش امروز طرز تهیه مارمالاد سیب هست ، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه مارمالاد سیب
مواد لازم برای 4 الی 6 نفر
⫸ سيب نيم كيلو
⫸ شكر 1/5 ليوان
⫸ آب نصف ليوان
⫸ پودر ژلاتين نصف قاشق چايخوري
⫸ گلاب 1.4 ليوان
⫸ آبليمو 1 قاشق چايخوري
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کمپوت سیب خانگی با زعفران به روش بازاری
مرحله اول
نیم کیلو سیب رو بشورید و پوست بگیرید سپس به صورت نگینی درشت خرد کنید و داخل قابلمه بریزید بعد به آن نصف لیوان آب اضافه کنید و اون رو روی حرارت قرار بدید سیب ها بپزه.
مرحله دوم
وقتی که سیب ها پخت و نرم شد اونهارو با پشت قاشق پوره کنید سپس ۱/۵ لیوان شکر رو به سیب ها اضافه کنید ، پودر ژلاتین رو داخل یک ظرف بریزید به آن ۱.۴ لیوان گلاب اضافه کنید و روی حرارت کتری قرار بدید تا ژلاتین حل بشه.
مرحله سوم
وقتی که مخلوط سیب و شکر کمی غلیظ شد پودر ژلاتین رو به همراه دارچین و آبلیمو اضافه کنید و بزارید تا مواد به غلظت برسه ؛ نوش جان