طرز تهیه مارمالاد سیب عالی برای کیک و شیرینی مشهدی

طرز تهیه مارمالاد سیب عالی برای کیک و شیرینی مشهدیسلام به مخاطبین عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک چاشنی خوشمزه و راحت رو آوردیم که میتونید اون رو برای انواع شیرینی و کیک استفاده کنید ؛ آموزش امروز طرز تهیه مارمالاد سیب هست ، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 50 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه مارمالاد سیب

مواد لازم برای 4 الی 6 نفر

سيب نيم كيلو

شكر 1/5 ليوان

آب نصف ليوان

پودر ژلاتين نصف قاشق چايخوري

گلاب 1.4 ليوان

آبليمو 1 قاشق چايخوري


مرحله اول

نیم کیلو سیب رو بشورید و پوست بگیرید سپس به صورت نگینی درشت خرد کنید و داخل قابلمه بریزید بعد به آن نصف لیوان آب اضافه کنید و اون رو روی حرارت قرار بدید سیب ها بپزه.


مرحله دوم

وقتی که سیب ها پخت و نرم شد اونهارو با پشت قاشق پوره کنید سپس ۱/۵ لیوان شکر رو به سیب ها اضافه کنید ، پودر ژلاتین رو داخل یک ظرف بریزید به آن ۱.۴ لیوان گلاب اضافه کنید و روی حرارت کتری قرار بدید تا ژلاتین حل بشه.


مرحله سوم

وقتی که مخلوط سیب و شکر کمی غلیظ شد پودر ژلاتین رو به همراه دارچین و آبلیمو اضافه کنید و بزارید تا مواد به غلظت برسه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.