طرز تهیه مربای انجیر خانگی زعفرانی با رنگ و طعم عالی

طرز تهیه مربای انجیر خانگی زعفرانی با رنگ و طعم عالیسلام به مخاطبین عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک مربا رو آوردیم که در یک روز میتونید اون رو درست کنید و میل کنید ، آموزش امروز طرز تهیه مربای انجیر هست .
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 15 دقیقه

طرز تهیه مربای انجیر

مواد لازم برای 4 نفر

انجیر 1 کیلو

آب 1 لیوان

شکر 700 گرم

آبلیمو 1 قاشق غذاخوری

هل 5 الی 6 دانه

گلاب نصف فنجان

زعفران دم کرده به مقدار لازم


مرحله اول

ابتدا 1 کیلو انجیر را خوب بشویید و آن را خشک کنید سپس با خلال دندان یا چنگال آنها را سوراخ کنید و کنار بذارید حالا 700 گرم شکر رو داخل قابلمه بریزید و روی اون 1 لیوان آب بریزید و هم بزنید تا وقتی که شکر حل شود .


مرحله دوم

وقتی که شکر کاملا داخل آب حل شد 5 الی 6 عدد دانه هل را داخل اون بریزید و وقتی که شهد غلیظ شد انجیرها را اضافه کنید حدود 1 ساعت اجازه دهید تا انجیرها بپزد .


مرحله سوم

در اواخر پخت 1 قاشق غذاخوری آبلیمو رو به همراه گلاب و زعفران روی اون بریزید و بعد از 10 دقیقه شعله رو خاموش کنید و در قابلمه را به همراه دم کنی بذارید و بعد از روی حرارت بردارید و یک شب به اون اجازه بدید تا خوب شهد به خورد انجیر برود ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.