طرز تهیه مربای انجیر خانگی زعفرانی با رنگ و طعم عالی
سلام به مخاطبین عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک مربا رو آوردیم که در یک روز میتونید اون رو درست کنید و میل کنید ، آموزش امروز طرز تهیه مربای انجیر هست .
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه مربای انجیر
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ انجیر 1 کیلو
⫸ آب 1 لیوان
⫸ شکر 700 گرم
⫸ آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
⫸ هل 5 الی 6 دانه
⫸ گلاب نصف فنجان
⫸ زعفران دم کرده به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه مربا پوست هندوانه بدون آهک و جوش شیرین
مرحله اول
ابتدا 1 کیلو انجیر را خوب بشویید و آن را خشک کنید سپس با خلال دندان یا چنگال آنها را سوراخ کنید و کنار بذارید حالا 700 گرم شکر رو داخل قابلمه بریزید و روی اون 1 لیوان آب بریزید و هم بزنید تا وقتی که شکر حل شود .
مرحله دوم
وقتی که شکر کاملا داخل آب حل شد 5 الی 6 عدد دانه هل را داخل اون بریزید و وقتی که شهد غلیظ شد انجیرها را اضافه کنید حدود 1 ساعت اجازه دهید تا انجیرها بپزد .
مرحله سوم
در اواخر پخت 1 قاشق غذاخوری آبلیمو رو به همراه گلاب و زعفران روی اون بریزید و بعد از 10 دقیقه شعله رو خاموش کنید و در قابلمه را به همراه دم کنی بذارید و بعد از روی حرارت بردارید و یک شب به اون اجازه بدید تا خوب شهد به خورد انجیر برود ؛ نوش جان