طرز تهیه مربا پوست هندوانه بدون آهک و جوش شیرین
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک مربا خیلی متفاوت هست که میتونید به راحتی درست کنید و به عنوان صبحانه استفاده کنید. آموزش امروز طرز تهیه مربا پوست هندوانه هست. با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه مربا پوست هندوانه
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ پوست هندوانه ی نگینی 2 لیوان
⫸ آب 2 لیوان
⫸ شکر 1 لیوان
⫸ گلاب 1/4 لیوان
⫸ آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
⫸ پودر هل نصف قاشق چایخوری
⫸ زعفران 1 قاشق غذاخوری
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه مربای سیب با هل و زعفران
مرحله اول
در مرحله اول قسمت سبز پوست هندوانه رو خوب جدا کنید سپس پوست هندوانه را بشویید و آن را به صورت نگینی خرد کنید ، قابلمه را روی حرارت قرار بدید و به آن دو لیوان آب اضافه کنید و سپس یک لیوان شکر را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا وقتی که شکر کاملا حل بشه .
مرحله دوم
به این مخلوط یک قاشق آبلیمو و نصف قاشق چایخوری پودر هل و یک چهارم لیوان گلاب و کمی زعفران اضافه کنید ، مواد را مدام باهم هم بزنید سپس پوست هندوانه را به شربت اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله سوم
اجازه بدید تا مربا بجوشه و غلیظ بشه در طی پخت کف های روی مربا رو بردارید و دور بریزید بعد از اینکه مواد کاملاً جوشید اجازه بدید تا سرد بشه بعد آن را داخل ظرف مورد نظرتون بریزید و داخل یخچال قرار بدید ؛ نوش جان