طرز تهیه مربا پوست هندوانه بدون آهک و جوش شیرین

طرز تهیه مربا پوست هندوانه بدون آهک و جوش شیرینسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک مربا خیلی متفاوت هست که میتونید به راحتی درست کنید و به عنوان صبحانه استفاده کنید. آموزش امروز طرز تهیه مربا پوست هندوانه هست. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 150 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه مربا پوست هندوانه

مواد لازم برای 4 نفر

پوست هندوانه ی نگینی 2 لیوان

آب 2 لیوان

شکر 1 لیوان

گلاب 1/4 لیوان

آب لیمو 1 قاشق غذاخوری

پودر هل نصف قاشق چایخوری

زعفران 1 قاشق غذاخوری


مرحله اول

در مرحله اول قسمت سبز پوست هندوانه رو خوب جدا کنید سپس پوست هندوانه را بشویید و آن را به صورت نگینی خرد کنید ، قابلمه را روی حرارت قرار بدید و به آن دو لیوان آب اضافه کنید و سپس یک لیوان شکر را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا وقتی که شکر کاملا حل بشه .


مرحله دوم

به این مخلوط یک قاشق آبلیمو و نصف قاشق چایخوری پودر هل و یک چهارم لیوان گلاب و کمی زعفران اضافه کنید ، مواد را مدام باهم هم بزنید سپس پوست هندوانه را به شربت اضافه کنید و هم بزنید.


مرحله سوم

اجازه بدید تا مربا بجوشه و غلیظ بشه در طی پخت کف های روی مربا رو بردارید و دور بریزید بعد از اینکه مواد کاملاً جوشید اجازه بدید تا سرد بشه بعد آن را داخل ظرف مورد نظرتون بریزید و داخل یخچال قرار بدید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.