طرز تهیه مربای هویج به روش بازاری بدون آب و شکرک زدن

طرز تهیه مربای هویج به روش بازاری بدون آب و شکرک زدنسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یه مربای محبوب رو آوردیم که یک گزینه خیلی عالی و سالم برای صبحانه هست ، آموزش امروز طرز تهیه مربای هویج هست ؛ با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 180 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

طرز تهیه مربای هویج

مواد لازم برای 4 الی 6 نفر

هویج 1 کیلو

شکر 1 کیلو

هل 2 عدد

پوست پرتقال 1 قاشق غذاخوری

زعفران 1 قاشق غذاخوری

آبلیمو 1 استکان


مرحله اول

در مرحله اول یک کیلو هویج رو خوب بشورید و پوست بگیرید و سپس با رنده ریز اون رو خوب و کامل رنده کنید ، داخل قابلمه نصفه هویج رنده شده را بریزید روی اون نصف شکر رو بریزید و دوباره یک لایه هویج و یک لایه شکر بریزید سپس به آن به مدت یک ساعت استراحت بدید.


مرحله دوم

هل و زعفران را داخل یک ظرف بریزید و خوب بکوبید ، مربا رو روی حرارت قرار بدید و وقتی که ۱۵ دقیقه جوشید خوب هم بزنید و بعد در قابلمه رو به همراه دمکنی بزارید وقتی که یک ساعت با درب بسته حرارت نسبتاً کم جوشید پوست پرتقال و زعفران و هل رو به آن اضافه کنید.


مرحله سوم

وقتی که مواد را خوب با هم مخلوط کردید بزارید تا نیم ساعت دیگر حرارت ببینه بعد از نیم ساعت حرارت رو خاموش کنید و به آن آب لیمو یا جوهر لیمو را اضافه کنید و اجازه بدهید تا چند ساعت بمونه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.