طرز تهیه مربای هویج به روش بازاری بدون آب و شکرک زدن
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یه مربای محبوب رو آوردیم که یک گزینه خیلی عالی و سالم برای صبحانه هست ، آموزش امروز طرز تهیه مربای هویج هست ؛ با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه مربای هویج
مواد لازم برای 4 الی 6 نفر
⫸ هویج 1 کیلو
⫸ شکر 1 کیلو
⫸ هل 2 عدد
⫸ پوست پرتقال 1 قاشق غذاخوری
⫸ زعفران 1 قاشق غذاخوری
⫸ آبلیمو 1 استکان
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه مربا پوست هندوانه بدون آهک و جوش شیرین
مرحله اول
در مرحله اول یک کیلو هویج رو خوب بشورید و پوست بگیرید و سپس با رنده ریز اون رو خوب و کامل رنده کنید ، داخل قابلمه نصفه هویج رنده شده را بریزید روی اون نصف شکر رو بریزید و دوباره یک لایه هویج و یک لایه شکر بریزید سپس به آن به مدت یک ساعت استراحت بدید.
مرحله دوم
هل و زعفران را داخل یک ظرف بریزید و خوب بکوبید ، مربا رو روی حرارت قرار بدید و وقتی که ۱۵ دقیقه جوشید خوب هم بزنید و بعد در قابلمه رو به همراه دمکنی بزارید وقتی که یک ساعت با درب بسته حرارت نسبتاً کم جوشید پوست پرتقال و زعفران و هل رو به آن اضافه کنید.
مرحله سوم
وقتی که مواد را خوب با هم مخلوط کردید بزارید تا نیم ساعت دیگر حرارت ببینه بعد از نیم ساعت حرارت رو خاموش کنید و به آن آب لیمو یا جوهر لیمو را اضافه کنید و اجازه بدهید تا چند ساعت بمونه ؛ نوش جان