طرز تهیه مربای زردآلو خانگی خوشمزه بدون آهک

طرز تهیه مربای زردآلو خانگی خوشمزه بدون آهک سلام به علاقمندان سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک مربای خیلی خوشمزه رو آوردیم که میتونید در یک روز اون رو درست کنید و میل کنید ؛ آموزش امروز طرز تهیه مربای زردآلو هست ، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه مربای زردآلو

مواد لازم برای 3 الی 5 نفر

زرد آلو 2 کاسه

شکر 2 کاسه

جوهر لیمو نصف قاشق چایخوری


مرحله اول

ابتدا زردآلو هارو بشورید و هسته آنهارو با کمک دسته قاشق در بیاد ، داخل قابلمه مورد نظرتون ۱ کاسه زردآلو بریزید و روی اون ۱ کاسه شکر و بعد دوباره روی اون یک لایه زردآلو و و یک لایه شکر رو بریزید ؛ در قابلمه رو بزارید و به آنها ۱ روز استراحت بدید تا شکر با آب زرد آلو خیس بشه.


مرحله دوم

بعد از یک روز اونهارو روی حرارت خیلی کم قرار بدید تا وقتی که زردآلو ها آب بندازه و شکر آن حل بشه‌‌ . بعد از اینکه شکر حل شد و به جوش اومد کف روی مواد رو جدا کنید و بعد بزارید تا ۵ الی ۱۰ دقیقه مواد جوش بخوره.


مرحله سوم 

حرارت رو خاموش کنید و زردآلو هارو از شهد جدا کنید و بزارید تا شهد کاملا غلیظ بشه ؛ وقتی که شهد غلیظ و سفید شد نصف قاشق چای خوری جوهر لیمو رو به آن اضافه کنید.


مرحله چهارم

بعد از ۵ دقیقه حرارت رو خاموش کنید و شهد رو روی زردآلو ها بریزید و بعد مربا رو داخل ظرف مورد نظر بریزید اون رو داخل یخچال نگه داری کنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.