طرز تهیه پودر سوخاری خانگی با ادویه برای مرغ
سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم امروز اومدیم با طرز تهیه پودر سوخاری خانگی . با این روش میتونید یک پودر سوخاری سالم و خوشمزه داشته باشید که میتونید به راحتی اون رو درست کنید.با این اموزش همراه باشید.
طرز تهیه پودر سوخاری خانگی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ نان باگت 1 عدد
⫸ پفک 20 گرم
⫸ نمک، فلفل قرمز و سیاه ، پودر سیر ، آویشن به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کورن داگ سوخاری ساده با پنیر موزارلا
مرحله اول
در مرحله اول نان باگت را به صورت ورقه ای برش بزنید و داخل سینی فر قرار بدید و سینی فر و داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار بدید تا خوب خشک بشه.
مرحله دوم
بعد از اینکه نان ها کاملا خشک شدن آن را از داخل فر بیرون بیارید و داخل غذاساز بریزید ولی اگر غذاساز ندارید با رنده ریز اونا را رنده کنید.
مرحله سوم
برای طعم دار کردن پودر سوخاری به آن آویشن ، پودر سیر ، نمک ، فلفل سیاه و فلفل قرمز اضافه کنید و آن را هم بزنید تا ادویه ها به خورد نان های پودر شده بره.
مرحله چهارم
حالا ۲۰ گرم پفک را داخل زیپ لاک بریزید و با وردنه اون رو خوب بکوبید تا پودر بشه بعد از اینکه پفک ها خرد شدن اون رو به پودر سوخاری اضافه کنید و در هر غذایی که دوست دارید اون رو استفاده کنید.نوش جان
نکته
❌ نانها رو وقتی پودر میکنید باید بافتش مثل دانه شکر بشه. نباید خیلی زیاد پودر کنید ک مثل ارد بشه.
❌ میتونید نونها رو داخل کیسه زیپ لاک بریزید و با وردنه حسابی پودرشون کنید
❌ میتونید بجای نون باگت کوچک از نان تست یا نان همبرگر استفاده کنید
❌ میتونید برای اینکه پودر سوخاریتون پولکی بشه کمی چیپس یا تردیلا یا کرن فلکس ساده با وردنه له کنید ک ذراتش ن خیلی ریز بشه ن خیلی درشت و قاطی پودر سوخاری بریزید