طرز تهیه رب نارنج خانگی ساده و مرحله به مرحله
سلام به هنرمندان سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه رب نارنج آوردیم . این رب خوشمزه رو میتونید به عنوان یک چاشنی خوشمزه همراه با مرغ و انواع ماهی امتحان کنید تا طعم غذاهاتون بهتر بشه . با ما همراه باشید.
طرز تهیه رب نارنج
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ نارنج به تعداد لازم
⫸ شکر یا نبات به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه مرغ ترش گیلانی با سبزی و رب انار
مرحله اول
در مرحله اول هر تعداد نارنجک که دوست دارید رو بشورید و با دستمال خشک کنید بعد از وسط با چاقو آنها رو نصف کنید.
مرحله دوم
حالا با هر دستگاهی که داری آب نارنج ها را بگیرید سپس آب نارنج رو از صافی رد کنید و داخل قابلمه بریزید سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار بدید تا بجوشه.
مرحله سوم
وقتی که روی آب نارنج کف کرد کف آن را بردارید تا را به نارنج خوش رنگ تری داشته باشید. وقتی آب نارنج کمی کشیده شد به اون مقداری نبات یا شکر اضافه کنید تا طعم ملسی بگیره.
مرحله چهارم
حالا آب نارنج و هم بزنید تا وقتی که غلیظ بشه اگر دوست دارید که رنگ رب روشن باشه مواد را زودتر از روی حرارت بردارید و اگر دوست دارید که رنگ رب نارنج تیره تر بشه اون رو دیرتر از روی حرارت بردارید.نوش جان