طرز تهیه سالاد هندوانه خوشمزه مدیترانه ای با پنیر
سلام به هنرمندان سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک سالاد خنک و خوشمزه مخصوص روزهای تابستانی رو آوردیم که میتونین این سالاد جذاب رو برای شب یلدا درست کنید که مطمعنا عاشق اون میشید . آموزش امروز طرز تهیه سالاد هندوانه هست ؛ با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه سالاد هندوانه
مواد لازم برای 4 الی 6 نفر
⫸ روغن زیتون🫒 60 میلی لیتر
⫸ سرکه قرمز 2 قاشق غذاخوری
⫸ نمک🧂 نصف قاشق چای خوری
⫸ هندوانه بدون هسته🍉 450 گرم
⫸ خیار🥒 120 گرم
⫸ پنیر فتا🧀 150 گرم
⫸ پیاز قرمز🧅 75 گرم
⫸ نعنا🌿 15گرم
⫸ فلفل به مقدار لازم
مرحله اول
60 میلی لیتر روغن زیتون🫒 رو داخل یک کاسه بریزید بعد به آن 2 قاشق غذاخوری سرکه قرمز و نمک🧂 و فلفل را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و کنار بذارید حالا هندوانه🍉 را پوست بگیرید و به قسمت های کوچکتر خرد کنید و هستههای آن را در بیارید.
مرحله چهارم
خیار🥒 رو هم بشورید و به صورت نگینی درشت خرد کنید بعد 15 گرم برگ نعنا🌿 را به صورت درشت خورد کنید سپس 1 عدد پیاز🧅 را پوست بگیرید و بشورید و به صورت خلالی خرد کنید.
مرحله پنجم
هندوانه🍉 رو داخل یک ظرف بریزید بعد به آن خیار🥒 و نعنا🌿 و پیاز🧅 را اضافه کنید سپس آنها را با هم مخلوط کنید و از ترکیب روغن زیتون🫒 و سرکه قرمز روی آن بریزید و مجدد هم بزنید در آخر روی آن کمی پنیر🧀 و برگ نعنا بریزید ؛ نوش جان