طرز تهیه سالاد تن ماهی با سیب زمینی و شوید لذیذ و خوشمزه

طرز تهیه سالاد تن ماهی با سیب زمینی و شوید لذیذ و خوشمزهسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سالاد تن ماهی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 80 دقیقه
زمان تهیه: 180 دقیقه

طرز تهیه سالاد تن ماهی

مواد لازم برای 5 نفر

سیب‌زمینی 3 عدد

تن ماهی 1 عدد

خیارشور 6 عدد

ذرت 1 لیوان

گردو 5 عدد

شوید 5 قاشق غذاخوری

سس مایونز 7 قاشق غذاخوری

فلفل‌سیاه و نمک به مقدار لازم

آبلیمو به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن این سالاد خوشمزه ، ابتدا 3 عدد سیب زمینی را بشورید ،بعد پوست بگیرید و به صورت نگینی درشت خرد کنید. بعد داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید ، روی حرارت قرار بدید و زمان بدید تا آب به جوش بیاید.


مرحله دوم

وقتی که آب به جوش آمد ، سیب زمینی‌ها رو داخل آب بریزید و زمان بدید تا سیب زمینی‌ها آب پز شوند. فقط حواستون باشد که سیب‌زمینی‌ها نباید خیلی نرم شوند.


مرحله سوم

در این فاصله داخل یک قابلمه کوچک دیگر ، مقداری آب بریزید روی حرارت قرار بدید. وقتی که آب به جوش آمد ، یک عدد تن ماهی را درون آن قرار بدید و 15 دقیقه زمان بدید. بعد از 15 دقیقه تن ماهی را از داخل آب خارج کنید.


مرحله چهارم

یک عدد صافی روی یک ظرف قرار بدید ، سپس ماهی را از داخل ظرف بیرون بیارید و روی صافی بریزید. با پشت قاشق فشار بدید ، تا روغن اضافی آن کامل خارج شود.


مرحله پنجم

ماهی را داخل یک ظرف بریزید ، با چاقو او را به صورت ریز خرد کنید و داخل یک ظرف بریزید. حالا سیب زمینی‌هایی که آب پز شده است را آبکش کنید و به ماهی اضافه کنید.


مرحله ششم

6 عدد خیارشور را به صورت نگینی خرد کنید و به همراه 1 لیوان ذرت به سیب زمینی و ماهی اضافه کنید. سپس 5 عدد گردو رو پوست بگیرید و به صورت درشت خرد کنید.


مرحله هفتم

گردو رو به همراه 5 قاشق غذاخوری شوید و 7 قاشق غذاخوری سس مایونز به باقی مواد سالاد اضافه کنید. در آخر فلفل سیاه ، نمک و آبلیمو را روی مواد بریزید و تمامی مواد سالاد را با هم ترکیب کنید تا یکدست شود. بعد سالاد را سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
توجه کنید که در تهیه سالاد تن ماهی ، سیب زمینی‌ها نباید خیلی پخته و نرم شوند. باید کمی زنده‌تر از حالت عادی سیب زمینی رو از داخل آب خارج کنید.
در صورتی که سس مایونز در دست نداشتید و یا علاقه‌ای به استفاده آن نداشتید ، می‌توانید از ماست یونانی یا ماست پرچرب استفاده کنید.
در تهیه این سالاد می‌توانید از سبزیجات متنوعی مانند کاهو ، جعفری و پیازچه و … هم استفاده کنید.
حتماً بعد از اینکه تن ماهی را از داخل آب جوش بیرون آوردید ، ماهی را از صافی رد کنید تا روغن اضافی اون کامل خارج شود و سالاد شما خیلی روغنی نشود.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.