طرز تهیه سس چاتنی هندی تند و خوشمزه مناسب انواع غذا

طرز تهیه سس چاتنی هندی تند و خوشمزه مناسب انواع غذاسلام به همراهان سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سس چاتنی هندی هست .
چاتنی به سس هایی گفته میشود که بر پایه میوه ها یا سبزیجاتی هستند ، این سس ها انواع مختلف دارند که با توجه به موادی که در آن استفاده شده دارای طعم های شیرین ، ترش ، تند و یا هر دو طعم با هم باشند که در کنار انواع غذاها سرو میشود . این سس در میان اهالی هندوستان از محبوبیت خاصی برخوردار است .
برای یادگیری این چاشنی جذاب با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 3/10
زمان پخت: 00 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه سس چاتنی هندی

مواد لازم برای 4 نفر

گشنیز🌿 به مقدار لازم

گوجه فرنگی🍅 3 الی 4 عدد

فلفل تند🌶️ به مقدار لازم

سیر 4 حبه

نمک🧂 به مقدار لازم

سرکه سفید به مقدار لازم


مرحله اول

در مرحله اول گشنیز🌿 را بشورید و اجازه دهید که آب کشیده شود .  بعد از اینکه آب گشنیزها🌿 را رفت آنها را کمی خرد کنید و سپس داخل غذا ساز بریزید .


مرحله دوم

به گشنیزها🌿 کمی سرکه سفید اضافه کنید و غذاساز رو روشن کنید تا گشنیزها🌿 حسابی خرد بشن وقتی که گشنیزها🌿 پوره شدن داخل ظرف بزرگتر آن را بریزید.


مرحله سوم

مقداری فلفل تند🌶️ را هم داخل غذاساز بریزید و پوره کنید بعد  چند عدد گوجه فرنگی🍅 را بشورید را داخل غذاساز بریزید و آنها را هم به صورت جداگانه پوره کنید و در آخر کمی سیر را هم به صورت جدا پوره کنید.


مرحله چهارم

پوره گوجه را به گشنیز پوره شده اضافه کنید و سپس به آن فلفل تند🌶️ و سیر پوره شده هم اضافه کنید و در آخر مقداری نمک🧂 به بقیه مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.


مرحله پنجم

بعد از 2 الی 3 روز این چاشنی خوشمزه آماده است و میتونید آن را داخل یخچال نگه دارید و با انواع غذاها سر‌و کنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.