طرز تهیه سس چاتنی هندی تند و خوشمزه مناسب انواع غذا
سلام به همراهان سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سس چاتنی هندی هست .
چاتنی به سس هایی گفته میشود که بر پایه میوه ها یا سبزیجاتی هستند ، این سس ها انواع مختلف دارند که با توجه به موادی که در آن استفاده شده دارای طعم های شیرین ، ترش ، تند و یا هر دو طعم با هم باشند که در کنار انواع غذاها سرو میشود . این سس در میان اهالی هندوستان از محبوبیت خاصی برخوردار است .
برای یادگیری این چاشنی جذاب با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه سس چاتنی هندی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ گشنیز🌿 به مقدار لازم
⫸ گوجه فرنگی🍅 3 الی 4 عدد
⫸ فلفل تند🌶️ به مقدار لازم
⫸ سیر 4 حبه
⫸ نمک🧂 به مقدار لازم
⫸ سرکه سفید به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه مرغ تندوری هندی + ادویه تندوری هندی
مرحله اول
در مرحله اول گشنیز🌿 را بشورید و اجازه دهید که آب کشیده شود . بعد از اینکه آب گشنیزها🌿 را رفت آنها را کمی خرد کنید و سپس داخل غذا ساز بریزید .
مرحله دوم
به گشنیزها🌿 کمی سرکه سفید اضافه کنید و غذاساز رو روشن کنید تا گشنیزها🌿 حسابی خرد بشن وقتی که گشنیزها🌿 پوره شدن داخل ظرف بزرگتر آن را بریزید.
مرحله سوم
مقداری فلفل تند🌶️ را هم داخل غذاساز بریزید و پوره کنید بعد چند عدد گوجه فرنگی🍅 را بشورید را داخل غذاساز بریزید و آنها را هم به صورت جداگانه پوره کنید و در آخر کمی سیر را هم به صورت جدا پوره کنید.
مرحله چهارم
پوره گوجه را به گشنیز پوره شده اضافه کنید و سپس به آن فلفل تند🌶️ و سیر پوره شده هم اضافه کنید و در آخر مقداری نمک🧂 به بقیه مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
مرحله پنجم
بعد از 2 الی 3 روز این چاشنی خوشمزه آماده است و میتونید آن را داخل یخچال نگه دارید و با انواع غذاها سرو کنید ؛ نوش جان