طرز تهیه شیره توت سفید خانگی و خوشمزه بدون تلخ شدن

طرز تهیه شیره توتکاربران هنرمند سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک شیره خوشمزه و راحت رو آوردیم که میتونید در زمان خیلی کم اون رو درست کنید ؛ آموزش امروز طرز تهیه شیره توت هست .
شیره توت دارای طبعی گرم است همانطور که اطلاع دارید توت دارای انواع ویتامین B است و برای افزایش انرژی و تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است ، شما میتوانید این شیره خوش طعم را تهیه کنید و در وعده صبحانه با کره ، ارده ، خامه و گردو سرو کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید .
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 160 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه شیره توت سفید

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

توت سفید به مقدار لازم ( برای یک شیشه متوسط 3 کیلو توت نیاز است )


مرحله اول

ابتدا توت ها رو داخل یک ظرف بریزید و روی آنها آب بریزید بعد از اینکه توت ها کاملاً شسته شد آنها را آبکش کنید و زیر آب سرد بگیرید سپس داخل قابلمه بریزید ، روی آن ها 1 لیوان آب بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید و اجازه بدید تا به مدت 1 ساعت و 30 دقیقه نرم و پخته شوند .


مرحله دوم

بعد از این که توت ها پخته و نرم شد آنها را با استفاده از یک آبکش و پارچه تمیز از صافی رد کنید عصاره رو مجدد روی حرارت ملایم به مدت چند ساعت قرار بدید تا غلیظ شود ؛ زیر گاز رو به هیچ عنوان زیاد نکنید تا شیره نسوزه و مزه تلخی نگیرد .


مرحله سوم

هرازگاهی هم بزنید تا ته نگیرد وقتی که 3/4 شیره تبخیر شد و به غلظت رسید آن را داخل یک ظرف بریزید و در یخچال نگهداری کنید ؛ نوش جان


فواید توت :
📌
توت سفید برای تصفیه خون ، تقویت کبد ، کلیه و معده بسیار مفید است .
📌 این میوه دارای مقادیر زیادی ویتامین های A و B1 ، B2 ، B3 ، مقادیر زیادی ویتامین C ، منیزیم ، فیبر و آب است.
📌 توت سفید دارای کالری بالایی است ، مقدار حدود 100 گرم توت دارای 61 کالری است .
📌 باعث تصفیه خون، تقویت کبد، کلیه و معده می شود
پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.