طرز تهیه شور بچه بلال یا بیبی کورن خانگی و خوشمزه

طرز تهیه شور بچه بلال یا بیبی کورن خانگی و خوشمزهسلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه یک ترشی خیلی خوشمزه به اسم شور بچه بلال یا بیبی کورن هست. یک ترشی خیلی ساده که خیلی سریع آماده میشه و میتونید کنار انواع غذاها اون رو سرو کنید. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 2/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه شور بچه بلال یا بیبی کورن

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ بچه بلال 1 کیلو

⫸ سرکه 1 پیمانه

⫸ آب 3 پیمانه

 سیر 3 حبه

 فلفل سبز تند 1 عدد

 فلفل سفید نصف قاشق چایخوری

 نمک 1 قاشق غذاخوری


مرحله اول

برای درست کردن این شور بچه بلال ابتدا پوست و مو های بلال را کاملاً جدا کنید تا تمیز بشه بعد اونها رو بشورید. حواستون باشه که به آرامی این کارو انجام بدین چون بچه بلال ترد و شکننده است و بر اثر فشار کوچک میشکنه.


مرحله دوم

حالا در این مرحله آب و سرکه را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به آرامی به جوش بیاد حالا بلال هایی که خشک شده را داخل قابلمه ریخته و اجازه بدید تا به مدت ۵ دقیقه با آب و سرکه بجوشد.


مرحله سوم

بعد از ۵ دقیقه داخل یک ظرف یک آبکش قرار بدید و بلال هارو آبکش کنید و اجازه بدید تا هم بلال و هم آب و سرکه خنک بشه.بعد از این مدت داخل یک شیشه خشک و تمیز بلال هارو بچینید و روی اونها فلفل تند، سیر، نمک، فلفل سفید بریزید.


مرحله چهارم

حالا در این مرحله روی بلال ها مخلوط آب و سرکه که خنک شده رو بریزید تا وقتی که روی بلال هارو بگیره.بعد در شیشه رو محکم ببندید تا هوا داخل شیشه نره.حالا این شور بلال رو داخل یخچال به مدت ۱ هفته قرار بدید تا جا بیفته.نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
4 نظرات
  1. مینو می گوید

    کجاش نمک اضافه شد؟؟؟؟

    1. amir می گوید

      با سلام ؛ داخل متن ذکر شده زمان چیدن بلال ها داخل شیشه
      ممنون از همراهی شما

  2. Mohsen می گوید

    سلام توی مرحله دوم نوشتین (بلال های که خشک شده) منظورتون از بلال خشک شده رو میشه بگین؟
    یعنی قبلش بلال رو باید مثله برگه خشک کنیم توی افتاب؟

    1. amir می گوید

      با سلام ؛ منظور از بلال های خشک شده ، خشک شدن بعد از شستشو هست چون همونطور که در مرحله اول ذکر شد اول بلا ها را پوست میگیریم و اجازه میدیم خشک بشن یعنی اب نداشته باشن
      ممنون از همراهیتون

نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.