طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر مازندرانی با سبزیجات معطر

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر مازندرانی با سبزیجات معطر

سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک ترشی فوق العاده به اسم ترشی بادمجان شکم پر رو آوردیم. شما میتونید خیلی ساده و راحت این ترشی خوشمزه رو آماده کنید. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

 طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ بادمجون 15 عدد

⫸ سیر 1 بوته

⫸ سبزی معطر ترشی(گشنیز، جعفری، ترخون، مرزه، نعناع) 4 الی 5 قاشق غذاخوری

⫸ فلفل سبز تند 4 الی 3 عدد

 آب به میزان لازم

 سرکه انگور 2 لیوان

⫸ نمک 2 قاشق غذاخوری

زرد چوبه 1 قاشق مرباخوری

 هویج 2 عدد

 ادویه ترشی 1 قاشق مرباخوری

 سیاه دانه 1 قاشق مرباخوری

 گلپر 1 قاشق مرباخوری

نمک 1قاشق مرباخوری


مرحله اول

برای درست کردن این ترشی بادمجان خوشمزه ۱۵ عدد بادمجون متوسط را بشورید بعد کلاهک آن ها را جدا کنید حالا بادمجان ها را داخل ظرفی بذارید و اجازه بدید تا آب اون ها بره.


مرحله دوم

در این مرحله مقداری آب در قابلمه بریزد روی حرارت متوسط قرار بدید و اجازه بدید تا به جوش بیاد بعد وسط بادمجون ها رو یک برش ۱۰سانتی بزنید داخل بادمجان را کمی خالی کنید.


مرحله سوم

حالا بادمجان ها را داخل آب جوش بگذارید بعد به اون فلفل سبز یک قاشق غذاخوری نمک زردچوبه و نصف لیوان سرکه را اضافه کنید و هم بزنید بعد در قابلمه رو بذارید و اجازه بدید تا با حرارت متوسط رو به بالا به جوش بیاد هر از گاهی به بادمجان ها سر بزنید و آنها را زیر و رو کنید فقط مواظب باشید که له نشن.


مرحله چهارم

بعد از گذشت ۱۵ دقیقه بادمجون ها رو داخل آبکش بریزید و اجازه بدید تا خنک بشه حالا داخل قابلمه دو لیوان آب ریخته و و اجازه بدید تا به جوش بیاد وقتی که به جوش آمد به ان یک قاشق غذاخوری نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که حل بشه بعد اجازه بدید تا به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه به جوش بیاد.


مرحله پنجم

بعد از اینکه آب به جوش آمد آن را از روی حرارت بردارید و بعد اجازه بدید که خنک بشه حالا داخل ظرف دیگر هویج سبزی ترشی و ادویه ها و سیر رو با هم مخلوط کنید حالا به آب جوشیده سرد شده یک و نیم لیوان سرکه اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.


مرحله ششم

حالا از مواد داخل بادمجانها بریزید و لبه بادمجان‌ها را به هم فشار بدید بعد داخل یک ظرف خشک و تمیز آن ها را بچینید وقتی که ظرف پر شد مخلوط آب و سرکه را داخل آن بریزید و فلفل های که با بادمجون پخته شده رو روی آن بزارید بعد در ظرف را محکم ببندید و در جای خنک نگهداری کنید بعد از ده روز ترشی ما آماده است نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.