طرز تهیه سس کارامل خانگی برای تزیین و فیلینگ کیک
سلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم امروز اومدیم با طرز تهیه سس کارامل یک سس خیلی خوشمزه و شیرین که میتونید از اون داخل پخش تیرینی ها و کیک ها استفاده کنید.برای یادگیری پخت این سس خوشمزه با ما همراه باشید.
طرز تهیه سس کارامل خانگی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ شکر به مقدار لازم
⫸ کره 100 گرم
⫸ خامه صبحانه 200 گرم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کیک سیب کاراملی مجلسی با آموزش متفاوت
مرحله اول
برای درست کردن این سس کاراملی شکر رو داخل ماهیتابه بریزید با قاشق روی آن را خوب صاف کنید بعد روی حرارت کم قرار بدید تا کم کم شروع به ذوب شدن کنه و هر چند دقیقه یکبار ماهیتابه را بچرخونید .
مرحله دوم
وقتی که شکر کاملا آب شد و تغییر رنگ داد به آن 100 گرم کره ای که به دمای محیط رسید اضافه کنید و باهاشون را مخلوط کنید ؛ کره و خامه رو برای ایجاد بافت کرمی به سس اضافه میکنیم به علت وجود این کره وقتی سس رو داخل یخچال میگذارید سس حالت کرمی به خودش میگیره اگر بخواهید کره رو حذف کنید حالت کرمی سس رو در نهایت ندارید .
مرحله سوم
وقتی کره را شکر خوب با هم مخلوط شدند و به آن 200 گرم خامه صبحانه اضافه کنید و باز هم بزنید تا کاملا یکدست و روان بشه و بعد حرارت رو خاموش کنید بعد از 10 دقیقه کارامل به غلظت کافی میرسه این سس را میتوان به مدت 2 ماه در شیشه در بسته داخل یخچال نگهداری کرد ؛ نوش جان
نکته
❌ شکر باید با حرارت کم و طی زمان طولانی کم کم خودش آب بشه و اصلا حرارت رو زیاد نکنید وگرنه میسوزه و تلخ میشه .
❌ به محض ذوب شدن تمام شکرها حرارت رو خاموش کنید و کره و خامه رو اضافه کنید
❌ حتما دمای خامه و کره گرم باشه ، چون اگر سرد باشند شک به کارامل میدن و کارامل سرد میشه .
❌ اصلا قاشق نزنید و فقط تابه رو بچرخونید تا کم کم شکر تبدیل به کارامل بشه .
❌ اگه میخواید سس غلیظ تر بشه مقدار خامه رو کمتر کنید اما اگه میخواید رقیق تر بشه خامه رو بیشتر کنید.
❌ حتما سرعت عمل داشته باشید موقع اضافه کردن کره و خامه و سریع هم بزنید تا یکدست بشه وگرنه گوله گوله میشه .
❌ این سس به خاطر کره و خامه ای که داره ابتدا روان و بعد از گذاشتن داخل یخچال کرمی میشه .
❌ این سس رو میتونید روی کیک هاتون بریزید یا روی پنکیک و یا هر دسری که دوست دارید .
❌ این سس توی یخچال میبنده و سفت میشه حتما ۱ ساعت قبل از استفاده از یخچال خارج کنید. یا اینکه توی ماکروویو بزارید .