طرز تهیه سس کارامل خانگی برای تزیین و فیلینگ کیک

طرز تهیه سس کارامل خانگی برای تزیین و فیلینگ کیکسلام به هنرمندای عزیز سایت آشپزم امروز اومدیم با طرز تهیه سس کارامل یک سس خیلی خوشمزه و شیرین که میتونید از اون داخل پخش تیرینی ها و کیک ها استفاده کنید.برای یادگیری پخت این سس خوشمزه با ما همراه باشید.

درجه سختی: 3/10
زمان پخت: 15 دقیقه
زمان تهیه: 0 دقیقه

طرز تهیه سس کارامل خانگی

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ شکر به مقدار لازم

کره 100 گرم

خامه صبحانه 200 گرم


مرحله اول

برای درست کردن این سس کاراملی شکر رو داخل ماهیتابه بریزید با قاشق روی آن را خوب صاف کنید بعد روی حرارت کم قرار بدید تا کم کم شروع به ذوب شدن کنه‌ و هر چند دقیقه یکبار ماهیتابه را بچرخونید .


مرحله دوم

وقتی که شکر کاملا آب شد و تغییر رنگ داد به آن 100 گرم کره ای که به دمای محیط رسید اضافه کنید و باهاشون را مخلوط کنید ؛ کره و خامه رو برای ایجاد بافت کرمی به سس اضافه میکنیم به علت وجود این کره وقتی سس رو داخل یخچال می‌گذارید سس حالت کرمی به خودش میگیره اگر بخواهید کره رو حذف کنید حالت کرمی سس رو در نهایت ندارید .


مرحله سوم

وقتی کره را شکر خوب با هم مخلوط شدند و به آن 200 گرم خامه صبحانه اضافه کنید و باز هم بزنید تا کاملا یکدست و روان بشه و بعد حرارت رو خاموش کنید بعد از 10 دقیقه کارامل به غلظت کافی میرسه این سس را میتوان به مدت 2 ماه در شیشه در بسته داخل یخچال نگهداری کرد ؛ نوش جان


نکته

❌ شکر باید با حرارت کم و طی زمان طولانی کم کم خودش آب بشه و اصلا حرارت رو زیاد نکنید وگرنه میسوزه و تلخ میشه .

❌ به محض ذوب شدن تمام شکرها حرارت رو خاموش کنید و کره و خامه رو اضافه کنید

❌ حتما دمای خامه و کره گرم باشه ، چون اگر سرد باشند شک به کارامل میدن و کارامل سرد میشه .

❌ اصلا قاشق نزنید و فقط تابه رو بچرخونید تا کم کم شکر تبدیل به کارامل بشه .

❌ اگه میخواید سس غلیظ تر بشه مقدار خامه رو کمتر کنید اما اگه میخواید رقیق تر بشه خامه رو بیشتر کنید.

❌ حتما سرعت عمل داشته باشید موقع اضافه کردن کره و خامه و سریع هم بزنید تا یکدست بشه وگرنه گوله گوله میشه .

❌ این سس به خاطر کره و خامه ای که داره ابتدا روان و بعد از گذاشتن داخل یخچال کرمی میشه .

❌ این سس رو میتونید روی کیک هاتون بریزید یا روی پنکیک و یا هر دسری که دوست دارید .

❌ این سس توی یخچال میبنده و سفت میشه حتما ۱ ساعت قبل از استفاده از یخچال خارج کنید. یا اینکه توی ماکروویو بزارید .

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.