طرز تهیه سس قارچ با شیر رستورانی برای همبرگر و استیک

طرز تهیه سس قارچ با شیر رستورانی برای همبرگر و استیک

سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک سس خوشمزه به اسم سس قارچ رو آوردیم. این سس خوشمزه رو میتونید خیلی راحت درست کنید و کنار انواع فست فود میل کنید. با ابن اموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 15 دقیقه
زمان تهیه: 15 دقیقه

طرز تهیه سس قارچ

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ قارچ 5 الی 6 عدد

آبلیمو نصف قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه، آویشن، پاپریکا به میزان لازم

کره 30 گرم

پنیر چدار 5 الی 6 ورق

پنیر پیتزا نصف لیوان

شیر 3/4 لیوان


مرحله اول

در مرحله اول ۵ الی ۶ عدد قارچ را بشورید و خشک کنید سپس به صورت اسلایسی مون رو خرد کنید و داخل ماهیتابه بریزید و به آن کمی آبلیمو اضافه کنید و تفت بدید.


مرحله دوم

بعد از اینکه قارچ کمی پخت به آن ۳۰ گرم کره رو اضافه کنید وقتی قارچ کمی تفت خورد به آن ادویه ها که شامل نمک فلفل سیاه آویشن و پاپریکا هست رو اضافه کنید و با هم تفت بدید.


مرحله سوم

وقتی که بوی ادویه ها بلند شد به مواد سه چهارم لیوان شیر اضافه کنید و هم بزنید بعد ۵ الی ۶ ورق پنیر چدار رو به مواد اضافه کنید و کمی تفت بدید تا وقتی که پنیر کاملا آب بشه.


مرحله چهارم

وقتی که پنیر چدار آب شد نصف لیوان فرانسوی پنیر پیتزا رو اضافه کنید و هم بزنید وقتی که سس به غلظت مناسب رسید آن را از روی حرارت بردارید و داخل ظرف مورد نظرتون بریزید. نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.