طرز تهیه سس پنیر چدار یا دیپ پنیر خانگی برای ساندویچ و سوخاری

طرز تهیه سس پنیر چدار یا دیپ پنیر خانگی برای ساندویچ و سوخاریسلام به آشپزان سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه سس پنیر یا دیپ پنیر رو آوردیم که میتونید اون رو با انواع فست فود سرو کنید چون که طعم فوق العاده ای به غذاها میده .
سس پنیر یا دیپ پنیر یکی از پرطرفدارترین سس های بین المللی است که از ترکیب سس بشامل و پنیر چدار به دست می آید و در سراسر جهان از محبوبیت زیادی برخوردار است و در کنار انواع ساندویچ و سیب زمینی و … سرو شده و طعم بی نظیری به غذا میبخشد .
با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 40 دقیقه
زمان تهیه: 5 دقیقه

طرز تهیه سس پنیر

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

کره 1 قاشق غذاخوری

آرد 1 قاشق غذاخوری

شیر 300 میلی لیتر

پنیر چدار 150 گرم

نمک و فلفل به مقدار لازم


مرحله اول

در مرحله اول 1 قاشق غذاخوری کره داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار بدید تا وقتی که کره آب بشه وقتی که کره آب شد آرد رو اضافه کنید و حدود 2 دقیقه تفت بدید تا خامی آرد گرفته شود .


مرحله دوم

وقتی که خامی آرد گرفته شد شیر رو کم کم اضافه کنید و مدام هم بزنید وقتی که شروع به غلیظ شدن کرد پنیر را اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که پنیر کاملا ذوب شود .


مرحله سوم

وقتی که پنیر کامل ذوب شد نمک و فلفل رو اضافه کنید و هم بزنید و بعد سس رو از روی حرارت بردارید این سس رو باید داغ سرو کنید اگه سس خنک شد میتونید اون رو دوباره روی حرارت ملایم قرار بدید تا داغ بشه ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.