طرز تهیه سس تافی خوش عطر و خوشمزه برای روکش انواع کیک

طرز تهیه سس تافی خوش عطر و خوشمزه برای روکش انواع کیکهمراهان محترم سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه سس تافی رو آوردیم که میتونی اون رو برای روکش انواع کیک و دسر استفاده کنید .
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 3/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه سس تافی برای روکش انواع کیک

مواد لازم

⫸ شکر 1 لیوان

⫸ کره 1 قاشق غذاخوری

⫸ شیر گرم 1 لیوان

⫸ پودر نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری

نمک 1 پنس

⫸ وانیل کمی


مرحله اول

برای درست کردن سس تافی 1 لیوان شکر را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار داده و مدام هم بزنید تا شکر حل شود و رنگ آن تغییر کند حالا کره را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کره آب شود


مرحله دوم

شیر داغ را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا مواد یکدست و غلیظ شده سپس نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا هیچ گلوله‌ای داخل آن نماند ؛ در تهیه این سس هم زدن سریه و یکپارچه بسیار مهم است .


مرحله سوم

بعد از روی حرارت بردارید و وانیل و نمک را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید برای اطمینان بیشتر آن را از صافی رد کنید سپس آن را داخل ظرف مورد نظرتون بریزید و داخل یخچال قرار بدید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.