طرز تهیه سس تافی خوش عطر و خوشمزه برای روکش انواع کیک
همراهان محترم سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه سس تافی رو آوردیم که میتونی اون رو برای روکش انواع کیک و دسر استفاده کنید .
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه سس تافی برای روکش انواع کیک
مواد لازم
⫸ شکر 1 لیوان
⫸ کره 1 قاشق غذاخوری
⫸ شیر گرم 1 لیوان
⫸ پودر نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
⫸ نمک 1 پنس
⫸ وانیل کمی
پیشنهاد سرآشپز : طرز تهیه سس کارامل خانگی برای تزیین و فیلینگ کیک
مرحله اول
برای درست کردن سس تافی 1 لیوان شکر را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار داده و مدام هم بزنید تا شکر حل شود و رنگ آن تغییر کند حالا کره را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کره آب شود
مرحله دوم
شیر داغ را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا مواد یکدست و غلیظ شده سپس نشاسته ذرت را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا هیچ گلولهای داخل آن نماند ؛ در تهیه این سس هم زدن سریه و یکپارچه بسیار مهم است .
مرحله سوم
بعد از روی حرارت بردارید و وانیل و نمک را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید برای اطمینان بیشتر آن را از صافی رد کنید سپس آن را داخل ظرف مورد نظرتون بریزید و داخل یخچال قرار بدید ؛ نوش جان