طرز تهیه ترشی پیاز و کلم بنفش فوری

طرز تهیه ترشی پیاز و کلم بنفش فوری

سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون ترشی پیاز و کلم آوردیم.این ترشی خوشمزه رو میتونید به راحتی درست کنید و به همراه انواع غذاها میل کنید. با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 3/10
زمان پخت: 00 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه ترشی پیاز و کلم

مواد لازم برای 4 نفر

⫸ پیاز بنفش به مقدار لازم

⫸ کلم بنفش به مقدار لازم

⫸ سرکه به مقدار لازم

⫸ شکر به مقدار لازم

⫸ نمک به مقدار لازم

⫸ نعنا خشک یا ترخون به مقدار لازم

⫸ فلفل سیاه و سفید به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن ترشی پیاز و کلم ابتدا پیاز های بنفش ریز را جدا کنید بعد اونها رو داخل آب بریزید و اجازه بدید یک ربع بمونه تا پوست آنها راحت تر کنده بشه بعد از یک رو پیاز ها را آبکش کنید و آنها را پوست بگیرید.


مرحله دوم

پیازها را که پوست کردید کلم بنفش ها رو هم بشورید و آنها را به هر شکلی که دوست دارید خرد کنید حالا داخل ظرف مورد نظرتون که میخواید ترشی رو در اون درست کنید خوب بشوریید و خشک کنید.


مرحله سوم

بعد پیاز های بنفش و داخل ظرف بریزید سپس روی پیاز ها نعنای خشک بریزید بعد چند دونه فلفل سیاه و سفید بریزید و در آخر پیاز بنفش و بنویسید و این کار را تکرار کنید تا وقتی که ظرف پر بشه.


مرحله چهارم

در آخر مقداری سرکه و با آب و نمک و مقدار خیلی کم شکر مخلوط کنید و روی حرارت قرار بدید تا قبل از اینکه به جوش بیاد و آن را از روی حرارت بردارید و اون را روی مواد بریزید و بعد در ظرف رو خیلی محکم ببندید تا هوا نکشه.


مرحله پنجم

حالا ترشی و در دمای محیط بذارید تا سرد بشه بعد اون رو در یخچال قرار بدید تا کامل جا بیفته نوش جان


نکات مهم

می‌توانید برای طعم بهتر و افزایش خواص ترشی ادویه‌ های مختلفی اضاف کنید مثل فلفل قرمز، میخک، یا دانه‌های خردل که از خوردن ترشی که تهیه کردید لذت بیشتری ببرید.

اگر می خواهید ترشی خوش طعم و بی نقص باشه حتما پیاز های تازه و بدون لک که پوستی نازک و رنگی روشن دارند، برای ترشی مناسب‌ تر هستند.

در نظر داشته باشید شیشه‌ ای که قرار است ترشی را در آن قرار دهید به خوبی شسته و ضد عفونی کرده باشید. این کار به جلوگیری از فاسد شدن ترشی کمک می‌کند و باعث افزایش ماندگاری آن می‌شود.

خواص پیاز قرمز

پیاز قرمز به دلیل داشتن خواص معدنی می‌تواند موجب کاهش سطح قند خون شود.

پیاز قرمز به دلیلی دارا بودن ویتامین C و ترکیبات ضد باکتریایی باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.

پیاز قرمز با ترکیبات آنتی‌ اکسیدانی که دارد به کاهش التهاب و کاهش خطر بیماری‌ های مزمن کمک می‌کند.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.