طرز تهیه ترشی پیاز و کلم بنفش فوری
سلام به هنرمندان عزیز سایت آشپزم امروز براتون ترشی پیاز و کلم آوردیم.این ترشی خوشمزه رو میتونید به راحتی درست کنید و به همراه انواع غذاها میل کنید. با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه ترشی پیاز و کلم
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ پیاز بنفش به مقدار لازم
⫸ کلم بنفش به مقدار لازم
⫸ سرکه به مقدار لازم
⫸ شکر به مقدار لازم
⫸ نمک به مقدار لازم
⫸ نعنا خشک یا ترخون به مقدار لازم
⫸ فلفل سیاه و سفید به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه شور بچه بلال یا بیبی کورن خانگی و خوشمزه
مرحله اول
برای درست کردن ترشی پیاز و کلم ابتدا پیاز های بنفش ریز را جدا کنید بعد اونها رو داخل آب بریزید و اجازه بدید یک ربع بمونه تا پوست آنها راحت تر کنده بشه بعد از یک رو پیاز ها را آبکش کنید و آنها را پوست بگیرید.
مرحله دوم
پیازها را که پوست کردید کلم بنفش ها رو هم بشورید و آنها را به هر شکلی که دوست دارید خرد کنید حالا داخل ظرف مورد نظرتون که میخواید ترشی رو در اون درست کنید خوب بشوریید و خشک کنید.
مرحله سوم
بعد پیاز های بنفش و داخل ظرف بریزید سپس روی پیاز ها نعنای خشک بریزید بعد چند دونه فلفل سیاه و سفید بریزید و در آخر پیاز بنفش و بنویسید و این کار را تکرار کنید تا وقتی که ظرف پر بشه.
مرحله چهارم
در آخر مقداری سرکه و با آب و نمک و مقدار خیلی کم شکر مخلوط کنید و روی حرارت قرار بدید تا قبل از اینکه به جوش بیاد و آن را از روی حرارت بردارید و اون را روی مواد بریزید و بعد در ظرف رو خیلی محکم ببندید تا هوا نکشه.
مرحله پنجم
حالا ترشی و در دمای محیط بذارید تا سرد بشه بعد اون رو در یخچال قرار بدید تا کامل جا بیفته نوش جان
نکات مهم
◉ میتوانید برای طعم بهتر و افزایش خواص ترشی ادویه های مختلفی اضاف کنید مثل فلفل قرمز، میخک، یا دانههای خردل که از خوردن ترشی که تهیه کردید لذت بیشتری ببرید.
◉ اگر می خواهید ترشی خوش طعم و بی نقص باشه حتما پیاز های تازه و بدون لک که پوستی نازک و رنگی روشن دارند، برای ترشی مناسب تر هستند.
◉ در نظر داشته باشید شیشه ای که قرار است ترشی را در آن قرار دهید به خوبی شسته و ضد عفونی کرده باشید. این کار به جلوگیری از فاسد شدن ترشی کمک میکند و باعث افزایش ماندگاری آن میشود.
خواص پیاز قرمز
◉ پیاز قرمز به دلیل داشتن خواص معدنی میتواند موجب کاهش سطح قند خون شود.
◉ پیاز قرمز به دلیلی دارا بودن ویتامین C و ترکیبات ضد باکتریایی باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.
◉ پیاز قرمز با ترکیبات آنتی اکسیدانی که دارد به کاهش التهاب و کاهش خطر بیماری های مزمن کمک میکند.