طرز تهیه پودینگ رولی شکلاتی مجلسی بدون تخم مرغ و ژلاتین
سلام به همراهان سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک دسر خیلی خوشمزه و راحت با دردسترس ترین مواد رو آوردیم که عاشق اون میشید آموزش امروز طرز تهیه پودینگ رولی شکلاتی هست .
پودینگ از دسرهای محبوب و مشهور انگلیسی است که در حال حاضر در سراسر جهان طرفداران بسیاری دارد ، پودینگ از دو ماده اصلی شیر و شکر تهیه میشود و حالتی ژله ای و نشاسته ای دارد که در طعم های مختلف مانند پودینگ انبه ، پودینگ موز ، پودینگ خرما و … تهیه و سرو میشود .
با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه پودینگ رولی شکلاتی
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ شیر 1 لیتر
⫸ شکر 1/5 لیوان
⫸ آرد سفید 1/5 لیوان
⫸ پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
⫸ کره 1 قاشق غذاخوری
⫸ چیپس شکلات 1 استکان
⫸ وانیل نوک قاشق چایخوری
⫸ پودر نارگیل 1 لیوان
⫸ خامه قنادی به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه پودینگ شکلاتی فوری با نشاسته ذرت
مرحله اول
ابتدا شیر رو داخل یک ماهیتابه بریزید بعد به آن آرد ، شکر و پودر کاکائو رو اضافه کنید و باهم مخلوط کنید سپس روی حرارت ملایم قرار بدید و مدام هم بزنید تا وقتی که غلیظ شه و وقتی که رنگ مواد تیره شد 3 الی 4 دقیقه دیگه اجازه دهید روی حرارت بماند .
مرحله دوم
بعد از این مدت بهش کره ، چیپس شکلات و وانیل اضافه کنید و هم بزنید و بعد از روی حرارت بردارید داخل یک سینی مقداری پودر نارگیل و وانیل بریزید و سپس پودینگ رو روی اون بریزید .
مرحله سوم
وقتی از داغی افتاد به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار بدید تا کاملا سرد بشه و ببنده وقتی که پودینگ کاملا بست وسطش از خامه قنادی استفاده کنید و خامه قنادی رو روی سطح پودینگ پخش کنید همچنین میتونید از چیپس شکلات و انواع آجیل برای داخل پودینگ استفاده کنید حالا به اندازه دلخواه برش زده و به آرامی رول کنید ؛ نوش جان