طرز تهیه پودینگ رولی شکلاتی مجلسی بدون تخم مرغ و ژلاتین

طرز تهیه پودینگ رولی شکلاتی مجلسی بدون تخم مرغ و ژلاتینسلام به همراهان سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک دسر خیلی خوشمزه و راحت با دردسترس ترین مواد رو آوردیم که عاشق اون میشید آموزش امروز طرز تهیه پودینگ رولی شکلاتی هست .
پودینگ از دسرهای محبوب و مشهور انگلیسی است که در حال حاضر در سراسر جهان طرفداران بسیاری دارد ، پودینگ از دو ماده اصلی شیر و شکر تهیه میشود و حالتی ژله ای و نشاسته ای دارد که در طعم های مختلف مانند پودینگ انبه ، پودینگ موز ، پودینگ خرما و … تهیه و سرو میشود .
با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 3/10
زمان پخت: 15 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه پودینگ رولی شکلاتی

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

شیر 1 لیتر

شکر 1/5 لیوان

آرد سفید 1/5 لیوان

پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری

کره 1 قاشق غذاخوری

چیپس شکلات 1 استکان

وانیل نوک قاشق چایخوری

پودر نارگیل 1 لیوان

خامه قنادی به مقدار لازم


مرحله اول

ابتدا شیر رو داخل یک ماهیتابه بریزید بعد به آن آرد ، شکر و پودر کاکائو رو اضافه کنید و باهم مخلوط کنید سپس روی حرارت ملایم قرار بدید و مدام هم بزنید تا وقتی که غلیظ شه و وقتی که رنگ مواد تیره شد 3 الی 4 دقیقه دیگه اجازه دهید روی حرارت بماند .


مرحله دوم

بعد از این مدت بهش کره ، چیپس شکلات و وانیل اضافه کنید و هم بزنید و بعد از روی حرارت بردارید داخل یک سینی مقداری پودر نارگیل و وانیل بریزید و سپس پودینگ رو روی اون بریزید .


مرحله سوم

وقتی از داغی افتاد به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار بدید تا کاملا سرد بشه و ببنده وقتی که پودینگ کاملا بست وسطش از خامه قنادی استفاده کنید و خامه قنادی رو روی سطح پودینگ پخش کنید همچنین میتونید از چیپس شکلات و انواع آجیل برای داخل پودینگ استفاده کنید حالا به اندازه دلخواه برش زده و به آرامی رول کنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.