طرز تهیه شاه حلیم لاهوری پاکستانی خوشمزه برای ماه رمضان

طرز تهیه شاه حلیم لاهوری پاکستانی خوشمزه برای ماه رمضانسلام به دوستان با سلیقه سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک حلیم پاکستانی رو آوردیم که مخصوص ماه رمضان هست و طعم عالی و جدیدی داره .
حلیم لاهوری یکی از محبوب ترین غذاهای پاکستانی است که شباهت زیادی به آش حلیم ایرانی دارد ، این حلیم با داشتن ادویه طعم تند و تیزی داشته به همین دلیل طرفداران خاص خود را دارد ، این حلیم بیشتر در ماه مبارک رمضان و گاهی برای نذری تهیه و سرو میشود .  
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 50 دقیقه

طرز تهیه حلیم لاهوری پاکستانی

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

⫸ جو پرک 30 گرم

⫸ گوشت به ازای هر نفر 60 گرم

⫸ دال عدس 50 گرم

⫸ لپه 50 گرم

⫸ پیاز 2 عدد

⫸ سیر و زنجبیل هرکدام 10 گرم

⫸ زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری

⫸ گراماسالا 5 گرم

⫸ چات ماسالا 3 گرم

⫸ فلفل چیلی به دلخواه

⫸ ادویه تندوری 2 گرم

⫸ زرچوبه 2 گرم

⫸ هل سبز 5 عدد

⫸ هل سیاه 2 عدد

⫸ جوز هندی 1 عدد

⫸ برگ بو 2 عدد

⫸ نعنا تازه به مقدار لازم

⫸ لیمو ترش تازه به مقدار لازم

⫸ کره در صورت تمایل


مرحله اول

ابتدا گوشت رو به همراه پیاز ، برگ بو و آب داخل یک قابلمه بریزید و اجازه بدید تا بپزد و به آن نمک را اضافه کنید ، حالا پیاز دوم را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید و به همراه روغن داخل یک ماهیتابه بریزید و تفت بدید تا سرخ شود


مرحله دوم

دقایق آخر سرخ شدن پیاز به آن زردچوبه ، ادویه تندوری ، جوز هندی و فلفل قرمز را اضافه کنید و تفت بدید وقتی که عطر ادویه ها بلند شد جو خیس شده ، لپه خیس خورده و دال عدس را به آن اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید .


مرحله سوم

وقتی که مواد کمی تفت خوردن به آن سیر و زنجبیل له شده را اضافه کنید و مخلوط کنید آبگوشتی که از قبل آماده کردید رو به مواد اضافه کنید یک مقدار هم آب جوش اضافه کنید بعد از اینکه به جوش آمد در قابلمه را بگذارید و زیر آن را کم کنید تا 1 ساعت همه مواد با هم بجوشد .


مرحله چهارم

بعد از 1 ساعت نمک و زعفران رو به مواد اضافه کنید حالا با گوشکوب برقی مواد را له کنید وقتی که مواد کامل به صورت حلیم درآمد ادویه گراماسالا ، چات ماسالا ، هل سبز ، هل سیاه و دارچین رو به آن اضافه کنید و هم بزنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.