طرز تهیه سوپ آلمانی بدون گوشت و مرغ
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سوپ آلمانی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه سوپ آلمانی
مواد لازم برای 4 نفر
⫸ پیاز 2 عدد
⫸ کلم برگ نصف عدد
⫸ سیب زمینی 3 لیوان
⫸ جعفری 3 قاشق سوپخوری
⫸ آب مرغ 2 لیوان
⫸ نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
⫸ ماست به مقدار لازم
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه آلاشینگ آلمانی با نان تست و پنیر پیتزا
مرحله اول
برای درست کردن این غذای آلمانی خوشمزه ، ابتدا داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید ، زمان بدید تا آب به جوش بیاید.
مرحله دوم
در این فاصله دو عدد پیاز را پوست بگیرید و بشورید ، بعد به اندازه درشت خرد کنید و به همراه کلم برگ خرد شده ، داخل آبی که تا الان به جوش آمده بریزید و زمان بدید تا کلم بپزد و نرم شود.
مرحله سوم
وقتی که کلم نرم شد ، سیب زمینیها رو پوست بگیرید ، بعد اونها را بشورید و با یک دستمال خشک کنید. سپس سیب زمینیها رو بدون اینکه خرد کنید ، به باقی مواد داخل قابلمه اضافه کنید و در قابلمه رو بذارید و زمان بدید تا سیب زمینیها بپزند و نرم شوند.
مرحله چهارم
وقتی که سیب زمینی ها پخت ، آب مرغ را به همراه نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و در قابلمه رو بذارید و زمان بدید تا غذا جا بیفتد. وقتی که سوپ جا افتاد ، با یک گوشتکوب برقی سیب زمینیها رو داخل سوپ پوره کنید.
مرحله پنجم
در آخر مقداری مقداری جعفری خرد شده روی سوپ بریزید و ون رو داخل ظرفهای سرو مورد نظرتون بریزید. سپس مقداری ماست سوپ بریزید و اون را سرو کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ حتماً بعد از اینکه غذا جا افتاد ، سیب زمینی را داخل قابلمه به صورت کامل پوره و له کنید و بعد غذا رو سرو کنید.
◉ در کنار این غذا میتوانید مقداری نان تست را سرخ کنید و به همراه سوپ سرو کنید.
◉ زمانی که میخواهید غذا را سرو کنید ، حتماً مقداری ماست ترش روی سوپ بریزید و بعد اون رو سرو کنید.
◉ در تهیه این سوپ حتماً جعفری رو در آخرین مرحله اضافه کنید تا خیلی پخته و نرم نشود.