طرز تهیه سوپ آلمانی بدون گوشت و مرغ

طرز تهیه سوپ آلمانی بدون گوشت و مرغسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سوپ آلمانی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 10 دقیقه

طرز تهیه سوپ آلمانی

مواد لازم برای 4 نفر

پیاز 2 عدد

کلم برگ نصف عدد

سیب زمینی 3 لیوان

جعفری 3 قاشق سوپخوری

آب مرغ 2 لیوان

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

ماست‏ به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن این غذای آلمانی خوشمزه ، ابتدا داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید و روی حرارت ملایم قرار بدید ، زمان بدید تا آب به جوش بیاید.


مرحله دوم

در این فاصله دو عدد پیاز را پوست بگیرید و بشورید ، بعد به اندازه درشت خرد کنید و به همراه کلم برگ خرد شده ، داخل آبی که تا الان به جوش آمده بریزید و زمان بدید تا کلم بپزد و نرم شود.


مرحله سوم

وقتی که کلم نرم شد ، سیب زمینی‌ها رو پوست بگیرید ، بعد اون‌ها را بشورید و با یک دستمال خشک کنید. سپس سیب زمینی‌ها رو بدون اینکه خرد کنید ، به باقی مواد داخل قابلمه اضافه کنید و در قابلمه رو بذارید و زمان بدید تا سیب زمینی‌ها بپزند و نرم شوند.


مرحله چهارم

وقتی که سیب زمینی ها پخت ، آب مرغ را به همراه نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و در قابلمه رو بذارید و زمان بدید تا غذا جا بیفتد. وقتی که سوپ جا افتاد ، با یک گوشتکوب برقی سیب زمینی‌ها رو داخل سوپ پوره کنید.


مرحله پنجم

در آخر مقداری مقداری جعفری خرد شده روی سوپ بریزید و ون رو داخل ظرف‌های سرو مورد نظرتون بریزید. سپس مقداری ماست سوپ بریزید و اون را سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
حتماً بعد از اینکه غذا جا افتاد ، سیب زمینی را داخل قابلمه به صورت کامل پوره و له کنید و بعد غذا رو سرو کنید.
در کنار این غذا می‌توانید مقداری نان تست را سرخ کنید و به همراه سوپ سرو کنید.
زمانی که می‌خواهید غذا را سرو کنید ، حتماً مقداری ماست ترش روی سوپ بریزید و  بعد اون رو سرو کنید.
در تهیه این سوپ حتماً جعفری رو در آخرین مرحله اضافه کنید تا خیلی پخته و نرم نشود.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.