طرز تهیه باقلوا گل یا باقلوا پیچ قزوین خوشمزه به روش سنتی

طرز تهیه باقلوا گل یا باقلوا پیچ قزوین خوشمزه به روش سنتیهنرمندان محترم سایت آشپزم امروز اومدیم با طرز تهیه باقلوا گل که یک گزینه عالی برای پذیرایی در مهمونی هاست .
باقلوا گل یا باقلوا پیچ یکی از محبوب ترین شیرینی های شهر قزوین است که با داشتن خمیری لطیف که با انواع مغزیجات ترکیب شده طعمی فوق العاده و به یاد ماندنی داشته و از شهرت زیادی برخوردار است، باقلوا یک شیرینی به شدت خوشمزه و مجلسی است که در کشورهایی مثل ترکیه و کشورهای عربی تهیه و سرو میشود .
با ما همراه باشید .

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 20 الی 15 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه باقلوا گل

مواد لازم برای شربت

⫸ آب 1 لیوان

⫸ شکر 1 و 1/2 لیوان

⫸ گلاب 1/4 لیوان

⫸ زعفران به میزان لازم

⫸ آبلیمو 1 قاشق چایخوری

مواد لازم برای مواد میانی

⫸ گردو یا مغزیجات دلخواه 2/3 لیوان

⫸ پودر قند یا پودر شکر 2 قاشق غذاخوری

هل 1 قاشق چایخوری

مواد لازم برای خمیر

⫸ زرده تخم مرغ 2 عدد

⫸ کره یا روغن جامد ذوب شده 2 قاشق غذاخوری

⫸ شیر 1/4 لیوان

⫸ وانیل نوک قاشق چایخوری

آرد 1 لیوان


مرحله اول

برای درست کردن شربت باقلوا ابتدا شکر و آب رو داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید و مدام هم بزنید تا شکر حل شود و آب شروع به جوشیدن کند بعد به آن گلاب ، زعفران و آبلیمو را اضافه کنید و هم بزنید و اجازه بدهید تا 10 دقیقه با حرارت ملایم بجوشد و غلیظ شود بعد آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید .


مرحله دوم

برای درست کردن مواد میانی گردو یا مغزیجات دلخواه را با پودر قند و پودر هل مخلوط کنید و آن را هم کنار بگذارید .


مرحله سوم

برای درست کردن خمیر 2 عدد زرده تخم مرغ را داخل یک ظرف بریزید و بعد نوک قاشق چایخوری وانیل ، کره یا روغن و شیر را به آن اضافه کنید و بعد آنها را با هم مخلوط کنید تا مواد یکدست شود .


مرحله چهارم

آرد رو کم کم اضافه کنید تا وقتی که خمیر جمع بشه در نهایت وقتی که خمیر لطیف و منسجم شد و به دست نچسبید اون رو داخل یک کیسه فریزر قرار بدید و به آن کمی استراحت بدید .


مرحله پنجم

روی سطح کار کمی آرد پاشی کنید و بعد اندازه یک گردوی کوچک از خمیر بردارید و با وردنه اون رو به صورت خیلی نازک و دایره ای باز کنید حالا از مواد میانی وسط آن قرار بدید و لبه های آن رو به صورت گل جمع کنید .


مرحله ششم

خیلی آروم خمیر را بپیچید و آن را داخل ظرفی که آن را با کره یا روغن چرب کرده اید بچینید ؛ حالا ظرف رو داخل فر با دمای 180 درجه به مدت 15 الی 20 دقیقه قرار بدید بعد از پخت گریل رو روشن کنید تا روی شیرینی ها طلایی شود .


مرحله هفتم

باقلوای داغ رو توی شربت خنک قرار بدید و بعد از 5 دقیقه آن را از شربت خارج کنید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.