طرزر تهیه کیک خیس کاراملی بدون همزن

طرزر تهیه کیک خیس کاراملی بدون همزنسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرزر تهیه کیک خیس کاراملی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 30 الی 45 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرزر تهیه کیک خیس کاراملی

مواد لازم برای 4 نفر

شکر 1/2 پیمانه

شیر 1 پیمانه

روغن 3/4 پیمانه

پودر کرم کارامل 1 بسته

وانیل نوک قاشق چایخوری

تخم مرغ 3 عدد

آرد یک و نیم پیمانه


مرحله اول

برای درست کردن این کیک خیس خوشمزه ، ابتدا شیر رو داخل یک ظرف بریزید و بعد به آن شکر رو اضافه کنید با چنگال هم بزنید تا شکر داخل شیر حل شود. حالا روغن و پودر کرم کارامل رو به ترتیب اضافه کنید و در حد مخلوط شدن مواد را با هم ترکیب کنید.


مرحله دوم

یک لیوان از این مواد بردارید و اون را کنار بذارید و مابقی را داخل یک کاسه بریزید. به مواد داخل کاسه وانیل رو اضافه کنید و بعد 3 عدد تخم مرغ رو دونه دونه اضافه کنید و هر کدام را خوب هم بزنید ، تا از لختگی در بیاید و با مواد ترکیب شود.


مرحله سوم

آرد رو الک کنید و کم کم به مواد قبلی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مایع کیک یکدست شود. در آخر بیکینگ پودر رو به مایع کیک اضافه کنید و در حد مخلوط شدن اون رو ترکیب کنید.


مرحله چهارم

قالب مورد نظرتون رو چرب کنید و یک کاغذ روغنی درون آن قرار بدید. سپس مایع کیک رو داخل قالب بریزید و چند بار اون رو به سطح کار بکوبید ، تا حباب‌های بین مایع کیک از بین برود. قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده به مدت 30 تا 45 دقیقه قرار بدید تا کیک بپزد.


مرحله پنجم

بعد از گذشت این زمان یک خلال دندان وسط کیک فرو کنید و اگر مایع کیک به آن نچسبید ، اون را از داخل فر بیرون بیاورید و اجازه بدید تا کیک به دمای محیط برسد. حالا با خلال دندان روی کیک رو سوراخ کنید.


مرحله ششم

مقداری از مایعی که در مرحله اول کنار گذاشتید ، روی کیک بریزید و صبر کنید تا کیک سرد شود و این مایع به خورد آن برود. بعد از اینکه کیک کامل سرد شد ، اون رو از داخل قالب بیرون بیاورید.


مرحله هفتم

باقی مایعی برای خیس کردن کیک باقی مانده داخل قالب بریزید. مجدد کیک رو داخل قالب قرار بدید تا کیک از زیر هم مرطوب شود. بعد اون را از داخل قالب بیرون بیاورید و سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
برای خوشمزه‌تر شدن این کیک می‌توانید مقداری سس کارامل روی آن بریزید و سرو کنید.
برای تزیین کیک می‌توانید از شکلات آب شده ، سس کارامل و پودر قند استفاده کنید تا ظاهر کیک بهتر باشد.
حتماً بعد از اینکه مایعی که می‌خواهید کیک را کمک آن خیس کنید رو روی کیک ریختید ، کیک رو حدود دو ساعت داخل یخچال قرار بدید تا خوب مرطوب شود.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.