طرز تهیه کوکی شکلاتی با آرد بدون گلوتن نرم و ترک دار + نکات مهم

طرز تهیه کوکی شکلاتی با آرد بدون گلوتن نرم و ترک دار + نکات مهمسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کوکی شکلاتی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 10 الی 12 دقیقه
زمان تهیه: 50 دقیقه

طرز تهیه کوکی شکلاتی

مواد لازم برای 5 نفر

آرد بدون گلوتن 1 و 1/4 پیمانه

بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری

نمک 1/4 قاشق چایخوری

کره 1/2 پیمانه

شکر قهوه‌ای 1/2 پیمانه

شکر سفید 1/4 پیمانه

تخم‌مرغ 1 عدد

بزرگ وانیل 1 قاشق چایخوری

چیپس شکلات بدون گلوتن 1 پیمانه


مرحله اول

برای درست کردن یک کوکی شکلاتی خوشمزه ، ابتدا فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا حین درست کردن گرم شود. حالا داخل یک کاسه نسبتاً بزرگ آرد بدون گلوتن رو بریزید ، بعد به آن بکینگ پودر و نمک رو اضافه کنید و ترکیب کنید تا یکدست شود. بعد این ترکیب رو کنار بذارید.


مرحله دوم

داخل یک کاسه دیگر کره به دمای محیط رسیده رو به همراه شکر سفید و شکر قهوه‌ای بریزید و با همزن برقی حدود دو دقیقه هم بزنید ، تا جایی که مواد کرمی و سبک شود. حالا تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و مجدد مواد رو هم بزنید ، تا جایی که تخم مرغ از لختگی در بیاید و با ترکیب کره مخلوط شود.


مرحله سوم

مخلوط آرد رو که در مراحل قبل درست کردید ، کم کم به مخلوط کره اضافه کنید و با یک لیسک به آرامی هم بزنید تا جایی که یک خمیر نرم و لطیف به دست بیارید. حالا شکلات چیپسی رو هم به خمیر اضافه کنید و در حد مخلوط شدن اون‌ها را هم بزنید.


مرحله چهارم

داخل یک سینی فر کاغذ روغنی قرار بدید ، بعد به اندازه دلخواهتون از کوکی‌ها بردارید و داخل دستتون به شکل توپ‌های کوچک در بیاورید. بعد اون‌ها رو با فاصله مناسب داخل سینی فر قرار بدید و کمی با دست خمیرها رو فشار دهید تا پهن شود.


مرحله پنجم

سینی رو داخل فری که در مرحله اول آن را گرم کردید ، به مدت 10 الی 12 دقیقه قرار بدید تا زمانی که لبه‌های کوکی‌ها طلایی شود و بپزد. بعد اون‌ها را از داخل فر بیرون بیاورید و اجازه بدید تا خنک شود. سپس از داخل سینی فر خارج کنید. نوش جان


نکات مهم
اگر آرد بدون گلوتن آماده در دسترس نداشتید ، می‌توانید مقداری آرد بادام ، آرد برنج و آرد پاپیوکا را با هم ترکیب کنید و آرد بدون گلوتن درست کنید.
توجه کنید که زمان پخت کوکی‌ها بیشتر از مقدار گفته شده نشود ، زیرا وسط کوکی‌ها باید کمی نرم بمانند تا بعد از خنک شدن خوشمزه‌تر باشند.
بعد از اینکه کوکی‌ها را از داخل فر خارج کردید ، اجازه بدید 5 دقیقه دیگر داخل سینی فر بماند. سپس اون‌ها را به آرامی از داخل سینی خارج کنید.
این کوکی‌های خوشمزه رو می‌توانید داخل ظرف دربسته تا 5 روز در دمای محیط و تا 2 ماه در فریزر نگهداری کنید.
اگر خمیر کوکی شما خیلی چسبناک بود کافیست که اون رو به مدت 15 الی 20 دقیقه داخل یخچال قرار بدید.
در تهیه کوکی‌های شکلاتی بدون گلوتن ، حتماً از شکلات بدون گلوتن یا شکلات تلخ خرد شده استفاده کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.