طرز تهیه کوکی شکلاتی با آرد بدون گلوتن نرم و ترک دار + نکات مهم
سلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه کوکی شکلاتی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه کوکی شکلاتی
مواد لازم برای 5 نفر
⫸ آرد بدون گلوتن 1 و 1/4 پیمانه
⫸ بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
⫸ نمک 1/4 قاشق چایخوری
⫸ کره 1/2 پیمانه
⫸ شکر قهوهای 1/2 پیمانه
⫸ شکر سفید 1/4 پیمانه
⫸ تخممرغ 1 عدد
⫸ بزرگ وانیل 1 قاشق چایخوری
⫸ چیپس شکلات بدون گلوتن 1 پیمانه
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کوکی کیکی با طعمی متفاوت و خوشمزه کافی شاپی
مرحله اول
برای درست کردن یک کوکی شکلاتی خوشمزه ، ابتدا فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا حین درست کردن گرم شود. حالا داخل یک کاسه نسبتاً بزرگ آرد بدون گلوتن رو بریزید ، بعد به آن بکینگ پودر و نمک رو اضافه کنید و ترکیب کنید تا یکدست شود. بعد این ترکیب رو کنار بذارید.
مرحله دوم
داخل یک کاسه دیگر کره به دمای محیط رسیده رو به همراه شکر سفید و شکر قهوهای بریزید و با همزن برقی حدود دو دقیقه هم بزنید ، تا جایی که مواد کرمی و سبک شود. حالا تخم مرغ و وانیل رو اضافه کنید و مجدد مواد رو هم بزنید ، تا جایی که تخم مرغ از لختگی در بیاید و با ترکیب کره مخلوط شود.
مرحله سوم
مخلوط آرد رو که در مراحل قبل درست کردید ، کم کم به مخلوط کره اضافه کنید و با یک لیسک به آرامی هم بزنید تا جایی که یک خمیر نرم و لطیف به دست بیارید. حالا شکلات چیپسی رو هم به خمیر اضافه کنید و در حد مخلوط شدن اونها را هم بزنید.
مرحله چهارم
داخل یک سینی فر کاغذ روغنی قرار بدید ، بعد به اندازه دلخواهتون از کوکیها بردارید و داخل دستتون به شکل توپهای کوچک در بیاورید. بعد اونها رو با فاصله مناسب داخل سینی فر قرار بدید و کمی با دست خمیرها رو فشار دهید تا پهن شود.
مرحله پنجم
سینی رو داخل فری که در مرحله اول آن را گرم کردید ، به مدت 10 الی 12 دقیقه قرار بدید تا زمانی که لبههای کوکیها طلایی شود و بپزد. بعد اونها را از داخل فر بیرون بیاورید و اجازه بدید تا خنک شود. سپس از داخل سینی فر خارج کنید. نوش جان
نکات مهم
◉ اگر آرد بدون گلوتن آماده در دسترس نداشتید ، میتوانید مقداری آرد بادام ، آرد برنج و آرد پاپیوکا را با هم ترکیب کنید و آرد بدون گلوتن درست کنید.
◉ توجه کنید که زمان پخت کوکیها بیشتر از مقدار گفته شده نشود ، زیرا وسط کوکیها باید کمی نرم بمانند تا بعد از خنک شدن خوشمزهتر باشند.
◉ بعد از اینکه کوکیها را از داخل فر خارج کردید ، اجازه بدید 5 دقیقه دیگر داخل سینی فر بماند. سپس اونها را به آرامی از داخل سینی خارج کنید.
◉ این کوکیهای خوشمزه رو میتوانید داخل ظرف دربسته تا 5 روز در دمای محیط و تا 2 ماه در فریزر نگهداری کنید.
◉ اگر خمیر کوکی شما خیلی چسبناک بود کافیست که اون رو به مدت 15 الی 20 دقیقه داخل یخچال قرار بدید.
◉ در تهیه کوکیهای شکلاتی بدون گلوتن ، حتماً از شکلات بدون گلوتن یا شکلات تلخ خرد شده استفاده کنید.