طرز تهیه شیرینی قطایف عربی خانگی برای ماه رمضان

طرز تهیه شیرینی قطایف عربی خانگی برای ماه رمضانسلام به آشپزان سایت آشپزم امروز براتون طرز تهیه یک شیرینی عربی خوشمزه رو آوردیم که داخل اون رو با هرچیزی که دوست داشته باشید میتونید پر کنید و میل کنید ، آموزش امروز طرز تهیه شیرینی قطایف عربی هست .
قطایف یکی از شیرینی های معروف عربی است که شباهت زیادی به قطاب ایرانی دارد ، این دسر عربی در ماه مبارک رمضان از محبوبیت بیشتری برخوردار است و در کشورهای سوریه و مصر بیشتر تهیه و سرو میشود 
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 60 دقیقه
زمان تهیه: 30 دقیقه

طرز تهیه شیرینی قطایف عربی

مواد لازم برای 4 الی 6 نفر

⫸ آب 3 پیمانه

⫸ سمولینا نصف پیمانه

⫸ آرد 2 پیمانه

 شکر 2 قاشق غذاخوری

 شیر خشک 2 قاشق غذاخوری

 مخمر 1 قاشق چایخوری

 بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

⫸ جوش شیرین نصف قاشق چایخوری

مواد لازم برای داخل شیرینی

⫸ گردو خردشده 1 پیمانه

 پودر نارگیل 1 چهارم پیمانه

 پودر دارچین 1 قاشق چایخوری

 شکر 2 قاشق غذاخوری

 عرق بهار نارنج 1 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای شربت

 شکر 2 پیمانه

 آب 2 پیمانه


مرحله اول

در مرحله اول آب رو داخل مخلوط کن بریزید بعد به آن سمولینا ، آرد ، شکر ، شیر خشک ، خمیر مایه ، بکینگ پودر و جوش شیرین را اضافه کنید و بعد همه مواد رو باهم مخلوط کنید تا یکدست شود .


مرحله دوم

1 عدد ماهیتابه را روی حرارت قرار بدید تا گرم بشه وقتی ماهیتابه کاملا گرم شد داخل آن به اندازه یک ملاقه از مواد بریزید و وقتی که یک طرف مواد طلایی شد و شروع به حباب زدن کرد اون رو از روی حرارت بردارید .


مرحله سوم

برای درست کردن مواد میانی گردو ، پودر نارگیل ، پودر دارچین ، شکر و عرق بهار نارنج رو داخل یک ظرف بریزید و باهم کامل مخلوط کنید بعد به اندازه 1 قاشق از مواد بردارید و داخل نان ها بریزید و بعد دو طرف نان هارو به هم فشار بدید تا بچسبه ، میتونید از خامه و پنیر موزارلا برای داخل نان ها استفاده کنید .


مرحله چهارم

بعد از اینکه نان هارو با مغز دلخواه پر کردید اونهارو با کمی روغن داخل ماهیتابه سرخ کنید در این فاصله شکر رو داخل یک ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار بدید تا کاملا ذوب بشه بعد از اینکه شکر ذوب شد آب رو به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه بعد اونهارو روی قطایف های سرخ شده بریزید ؛ نوش جان

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.