طرز تهیه سالاد مرغ کاری با ساقه کرفس رژیمی و سالم

طرز تهیه سالاد مرغ کاری با ساقه کرفس رژیمی و سالمسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه سالاد مرغ کاری + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 5/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه سالاد مرغ کاری

مواد لازم برای 4 نفر

سینه مرغ 2 عدد

روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری

ساقه کرفس 1 عدد

پیازچه 4 عدد

انگور سیاه بدون دانه 1/5 پیمانه

بادام یا گردوی خرد شده 1/4 پیمانه

پودر کاری 1/2 قاشق چایخوری

فلفل قرمز 1/4 قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

ماست یونانی 3/4 پیمانه


مرحله اول

برای درست کردن این سالاد خوشمزه ، اول از همه دمای فر رو روی 210 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. حالا داخل سینی فر یک ورق فایل آلومینیومی بکشید و بعد سینه‌های مرغ رو روی آن قرار بدید.


مرحله دوم

روی سینه‌های مقداری روغن زیتون و بعد کمی نمک و فلفل بریزید. مرغ‌ها را ماساژ بدید تا ادویه‌ها و روغن زیتون به خورد آنها برود. حالا سینی را داخل فر قرار بدید و حدود 30 دقیقه زمان بدید تا مرغ‌ها مغز پخت شوند.


مرحله سوم

بعد از اینکه مرغ‌ها پخت ، اون‌ها را از داخل فر بیرون بیاورید و 10 دقیقه زمان بدید تا مرغ‌ها خنک شوند. حالا با یک چاقوی تیز مرغ‌ها را به صورت تکه‌های مکعبی برش بزنید و کنار بذارید ، تا کامل خنک شوند.


مرحله چهارم

یک عدد ساقه کرفس را به همراه 4 عدد پیازچه بشورید ، سپس اون‌ها را به صورت نگینی خرد کنید و داخل یک ظرف بریزید. حالا انگورها را بشورید ، از وسط نصف کنید و به کرفس و پیازچه اضافه کنید.


مرحله پنجم

در این مرحله بادام و گردوی خرد شده رو به همراه ماست یونانی با باقی مواد سالاد اضافه کنید. سپس مقداری پودر کاری ، فلفل قرمز ، نمک و فلفل سیاه روی مواد سالاد بریزید.


مرحله ششم

تمامی مواد سالاد را با هم ترکیب کنید ، تا ماست به خورد تمام مواد سالاد برود. حالا مرغ رو به مواد سالاد اضافه کنید و با هم ترکیب کنید. بعد روی سالاد رو سلفون بکشید و اون رو داخل یخچال قرار بدید ، تا مزه‌ها به خورد هم برود. سپس آن را بیرون بیاورید و سرو کنید. نوش جان


نکات مهم
در صورتی که انگور سیاه بدون دانه در دسترس نداشتید، می‌توانید از انگور دانه دار استفاده کنید. فقط حین خرد کردن دانه‌های انگور رو خارج کنید.
برای اینکه مرغ شما خوشمزه‌تر باشد ، می‌توانید بعد از اینکه روغن زیتون و ادویه ها را به آن اضافه کردید ، روی آن یک ورق کاغذ روغنی که از قبل اون رو چرب کرده‌اید ، بکشید و بعد داخل فر قرار بدید.
در صورتی که فر در دسترس نداشتید ، می‌توانید سینه‌های مرغ رو داخل ماهیتابه رژیمی سرخ کنید.
در صورتی که ماست یونانی در دسترس نداشتید ، می‌توانید به جای آن از مقداری ماست کم چرب استفاده کنید.
در صورتی که دوست ندارید این سالاد را به صورت رژیمی درست کنید ، سس مایونز رو جایگزین ماست یونانی کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.