طرز تهیه دسر گبوله ترکیه ای و کازرونی با گردو برای وعده افطار

طرز تهیه دسر گبوله ترکیه ای و کازرونی با گردو برای وعده افطارسلام به دوستان عزیز سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک دسر پر طرفدار ترکیه ای رو آوردیم که بسیار راحت تهیه میشود ، آمورش امروز طرز تهیه دسر گبوله ترکیه ای و کازرونی هست .
گبوله یکی از انواع دسرها ایرانی و ترکی بسیار خوش طعم است این دسر شباهت زیادی حلوا و فرنی دارد ، این دسر در شهر کازرون ایران و ترکیه تهیه و سرو می شود تنها تفاوت این دو شهر در تهیه این دسر این است که در کازرون از بابونه و زردچوبه استفاده می شود و در ترکیه از شیره انگور ؛ این دسر برای افطار بسیار مناسب است در صورت تمایل برای رژیمی بودن این دسر شکر را حذف کنید و از شیره انگور یا عسل استفاده کنید .
با این آموزش همراه باشید .

درجه سختی: 4/10
زمان پخت: 30 دقیقه
زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه دسر گبوله ترکیه ای

مواد لازم برای 2 الی 4 نفر

⫸ آرد سفید 5 قاشق غذاخوری

⫸ کره 2 قاشق غذاخوری

⫸ شکر 1/4 الی 1/2 پیمانه

⫸ شیر 4 پیمانه

⫸ شیره انگور 1 الی 3 قاشق غذاخوری

⫸ گردو به مقدار لازم

⫸ وانیل خالص نوک قاشق چایخوری


مرحله اول

برای شروع کره رو داخل یک ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار بدید و وقتی که کره آب شد آرد رو به آن اضافه کنید و تفت بدید تا بقیه خامی آرد گرفته بشه و کمی تغییر رنگ بده .


مرحله دوم

شکر را به آن اضافه کنید و مجددا چند دقیقه دیگه تفت بگید سپس شیر رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که گلوله ای از آرد داخل آن نماند .


مرحله سوم

با حرارت ملایم مدام شیر را هم بزنید تا وقتی که مواد به غلظت فرنی برسه بعد وانیل رو به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید .


مرحله چهارم

وقتی که دسر هنوز داغه آن را داخل ظرف های شیشه ای بریزید و روی آن شیره انگور بریزید و با گردو تزئین کنید و داخل یخچال قرار بدید تا سرد بشه ؛ نوش جان


نکات مهم :

📌حتما از ظرف شیشه ای استفاده کنید تا حالت ابرو بادی دسر مشخص شود .

📌این دسر رو به صورت گرم هم میشود سرو کرد ولی سرد شود خوشمزه تر میشود .

📌میتونید از همزن برای باز کردن گلوله های آرد استفاده کنید .

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.