طرز تهیه استیک گوشت براکیول ایتالیایی با پنیر پارمزان خوش طعم و لذیذ

طرز تهیه استیک گوشت براکیول ایتالیایی با پنیر پارمزان خوش طعم و لذیذسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه استیک براکیول + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 7/10
زمان پخت: 90 دقیقه
زمان تهیه: 40 دقیقه

طرز تهیه استیک براکیول

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت استیک قلوه گاه 800 گرم

سالسا گوجه 3 پیمانه

سرکه سفید 1/4 پیمانه

آب مرغ 2/3 پیمانه

خرده نان 1/2 پیمانه

پنیر پارمزان 2/3 پیمانه

پنیر چدار 1/3 پیمانه

سیر 1 حبه

روغن زیتون 4 قاشق سوپخوری

برگ جعفری 2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم


مرحله اول

برای درست کردن این غذای خوشمزه ایتالیایی ، ابتدا نان‌های خرد شده رو داخل یک ظرف بریزید و بعد به آن جعفری خرد شده را اضافه کنید. حالا سیرها رو پوست بگیرید و به صورت خیلی ریز رنده کنید ، سیر رو به همراه پنیرهای رنده شده به نان و جعفری اضافه کنید و تمامی مواد را با هم ترکیب کنید.


مرحله دوم

این مخلوط رو داخل میکسر بریزید و دستگاه رو روشن کنید ، تا مواد به صورت کامل با هم ترکیب و یکدست شود. سپس به آن فلفل و نمک رو به همراه روغن زیتون اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.


مرحله سوم

گوشت استیک قلوه‌گاه رو روی سطح کار قرار بدید و بعد اون رو کمی بکوبید ، تا بافت آن از هم باز شود. حالا ترکیب خورده نان رو روی گوشت بریزید و به طور یکنواخت روی آن پخش کنید.


مرحله چهارم

سطح گوشت رو به صورت کامل با این ترکیب بپوشانید. از یک طرف شروع کنید و گوشت رو به صورت یک رول در بیاورید ، با استفاده از نخ استیک رو ببندید تا حین پخت از هم باز نشود. بعد روی آن مقداری نمک و فلفل سیاه بپاشید.


مرحله پنجم

فر رو با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.


مرحله ششم

در این فاصله داخل یک ماهیتابه بزرگ مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدید. وقتی که روغن داغ شد ، رول را درون آن قرار بدید و هر طرف اون رو سرخ کنید ، تا جایی که به رنگ قهوه‌ای در می‌آید.


مرحله هفتم

بعد از اینکه رنگ رول تغییر کرد ، به آن سرکه و آب مرغ رو اضافه کنید و اجازه بدید تا این سس بجوشد. بعد از اینکه ترکیب قبلی جوشید ، سالسا گوجه فرنگی را اضافه کنید و مواد رو با هم ترکیب کنید.


مرحله هشتم

روی ظرف را یک ورق آلومینیوم بپوشانید ، ماهیتابه را داخل فر قرار بدید و و اجازه بدید تا گوشت بپزد و نرم شود. فقط هر 30 دقیقه یک بار اون رو برگردانید و آن را با سس آغشته کنید. بعد از حدود یک ساعت پوشش روی ظرف را بردارید و 30 دقیقه دیگر پختن را ادامه بدید ، تا روی گوشت هم بپزد و طلایی شود.


مرحله نهم

بعد از زمان پخت گوشت ، اون رو از داخل فر بیرون بیاورید و رول براکیول رو از سس جدا کنید. با یک چاقوی تیز بزرگ اون رو به اندازه‌های دلخواهتون برش بزنید و داخل ظرف‌های سرو بریزید ، سپس روی آن سس بریزید. نوش جان


نکات مهم
برای اینکه غذای شما طعم ایتالیایی اصیل‌تری داشته باشد ، داخل گوشت رو با پنیر پر کنید و با سس سالسای گوجه فرنگی داخل فر بپزید.
در تهیه این غذا از خرده نان‌های حجیم مانند نان باگت یا نان تست استفاده کنید.
برای اینکه گوشت به خوبی پخته شود و به رنگ قهوه‌ای در بیاید ، باید حدود یک و نیم ساعت پخت اون رو ادامه بدید.
در تهیه این استیک می‌توانید از انواع ادویه‌جات و سبزیجات معطر دلخواهتون استفاده کنید.

پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.