طرز تهیه نان قیفی خانگی و ساده مناسب انواع غذا + نکات مهم

طرز تهیه نان قیفی خانگی و ساده مناسب انواع غذا + نکات مهمسلام به همراهان عزیز سایت آشپزم آموزش امروز طرز تهیه نان قیفی + نکات مهم و تکمیلی هست، با این آموزش همراه باشید.

درجه سختی: 6/10
زمان پخت: 10 الی 15 دقیقه
زمان تهیه: 60 دقیقه

طرز تهیه نان قیفی

مواد لازم برای 4 الی 5 نفر

آرد 300 گرم

آب ولرم 150 گرم

کره نرم شده 20 گرم

نمک 1 قاشق چایخوری

شکر 1 قاشق غذاخوری

خمیر مایه نصف قاشق غذاخوری

تخم مرغ 1 عدد


مرحله اول

برای شروع 300 گرم آرد رو داخل یک ظرف بریزید و به آن نصف قاشق غذاخوری خمیر مایه ، 1 قاشق غذاخوری شکر و 1 قاشق چای‌خوری نمک رو اضافه کنید. سپس با همزن دستی این مواد را با هم ترکیب کنید تا یکدست شود.


مرحله دوم

وقتی که مواد به صورت یک دست ترکیب شد ، یک عدد تخم مرغ رو روی آن بشکنید و بعد 150 گرم آب ولرم رو روی آن بریزید و هم بزنید ، تا جایی که خمیر جمع شود.


مرحله سوم

وقتی که خمیر جمع شد ، 20 گرم کره نرم شده را به آن اضافه کنید و با دست خمیر را حدود 10 دقیقه ورز بدید ، تا جایی که به دست نچسبد و یک خمیر یکدست به دست بیاورید.


مرحله چهارم

سطح کار رو آرد پاشی کنید و خمیر رو روی آن بزارید. روی خمیر رو هم کمی آرد پاشی کنید و با وردنه خمیر رو با قطر 3 الی 4 میلیمتر باز کنید. سپس خمیر رو به اندازه‌های یک سانت برش بزنید.


مرحله پنجم

بعد اون رو دور یک قیف بپیچید و ته خمیر رو کمی فشار بدید ؛ تا فیکس شود و بعد از پخت مواد از داخل آن بیرون نریزد. حالا خمیرها رو روی سینی فر بچینید ؛ بعد روی خمیر رو با زرده تخم مرغ رومال کنید و روی آن مقداری کنجد بریزید.


مرحله ششم

خمیر رو داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم شده ، به مدت 10 الی 15 دقیقه قرار بدید تا طلایی شود. بعد از اینکه خمیرها پخت و طلایی شد ، اون‌ها را از داخل فر بیرون بیاورید و اجازه بدید تا خنک شود. بعد داخل آن را با هر چیزی که دوست دارید پر کنید. نوش جان


نکات مهم

دمای گفته شده در این دستور پخت مخصوص فر گازی هست و در صورتی که می‌خواهید نان را داخل فر برقی درست کنید ، دمای دستگاه را روی 160 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
بعد از پخت این نان می‌توانید داخل آن را با الویه ، خوراک گوشت و یا خوراک مرغ بندری پر کنید.
در صورتی که قیف در دسترس نداشتید ، می‌توانید یک فویل را به صورت مخروط در بیاورید و بعد خمیر را دور آن بپیچید.
در صورتی که خمیر شما خیلی سفت شد ، مقداری آب به آن اضافه کنید.
در زمان تهیه خمیر این نان ، می‌توانید به جای استفاده از آب از شیر هم استفاده کنید.

شما می‌توانید این نان را به صورت شیرین درست کنید و اون رو به عنوان یک شیرینی سرو کنید ، برای این کار کافیست که مقدار شکر را بیشتر کنید.
پیشنهاد سرآشپز
نظرات کاربران

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.