طرز تهیه نان پیده ترکیه ای برای ماه رمضان با بافت و طعم عالی
کاربران سایت آشپزم امروز براتون یک نان آسان از کشور ترکیه رو آوردیم که برای ماه رمضان درست میشه و طرفدار زیادی داره و یک گزینه عالی برای سفره های افطارتون هست ، آموزش امروز طرز تهیه نان پیده هست .
نان پیده یکی از نان های معروف ترکیه ای است ، پخت این نان در شهرهای آذری ایران نیز روال است ، این نان شباهت زیادی به نان روغنی ، نان بربری و نان شیرمال دارد ، این نان داشتن داشتن مواد اولیه در دسترس به راحتی قابل پخت و سرو در ماه مبارک رمضان است .
با این آموزش همراه باشید .
طرز تهیه نان پیده برای ماه رمضان
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ آرد 2 لیوان
⫸ شکر 3 قاشق غذاخوری
⫸ نمک 1 قاشق مرباخوری
⫸ خمیر مایه 1 قاشق مرباخوری
⫸ روغن مایع 6 اشق غذاخوری
⫸ شیر ولرم 1 لیوان
⫸ آب ولرم 1/4 لیوان
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه پیده گوشت ترکی ای + آموزش تهیه خمیر
مرحله اول
در مرحله اول خمیر مایه را داخل 1/4 لیوان آب بریزید سپس کمی شکر اضافه کنید و مخلوط کنید بعد به آن 10 دقیقه استراحت بدید تا به عمل بیاد ؛ آرد ؛ شکر و نمک رو با هم مخلوط کنید بعد خمیر مایه به عمل اومد رو اضافه کنید و هم بزنید .
مرحله دوم
شیر رو کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یک خمیر منسجم به دست بیارید بعد اینکه خمیر جمع شد روی میز کار رو با کمی روغن چرب کنید و بعد خمیر رو روی اون قرار بدید و خمیر رو ورز بدید و در حین ورز دادن روغنی که دارید و به خورد خمیر بدید .
مرحله سوم
وقتی خمیر صاف و صیقلی شد روی اون رو بپوشونید و تا زمانی که حجم خمیر 2 برابر بشه به آن استراحت بدید بعد این مدت پف خمیر رو بگیرید و خمیر رو به 2 قسمت تقسیم کنید و هر قسمت رو صاف کنید و داخل سینی فر از قبل گرم شده قرار بدید و با دست به خمیر فرم بدید .
مرحله چهارم
به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت به خمیر استراحت بدید بعد اینکه خمیر استراحت کرد خمیر رو با تخم مرغ ، شیر و روغن مخلوط کنید و با آن روی خمیر رو رومال کنید و داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم کردید قرار بدید تا روی نون ها طلایی شود ؛ نوش جان