طرز تهیه شیرینی چوروس اسپانیایی بدون شیر با طعم عالی
سلام به مخاطبین سایت آشپزم امروز طرز تهیه یک شیرینی ساده و خوشمزه رو داریم که به راحتی میتونید اون رو در خانه درست کنید آموزش امروز طرز تهیه شیرینی چوروس اسپانیایی هست .
چوروس نوعی خمیر سرخ شده که اصالتی اسپانیایی و پرتغالی و شباهت زیادی به بامیه ایرانی و دونات دوقلو چینی دارد .
برای درست کردن این شیرینی جذاب و راحت با این آموزش همراه باشید.
طرز تهیه شیرینی چوروس اسپانیایی
مواد لازم برای 2 الی 4 نفر
⫸ آب 1 لیوان
⫸ آرد 1 لیوان
⫸ کره پاستوریزه 50 گرم
⫸ وانیل نوک قاشق چایخوری
⫸ نمک🧂 نوک قاشق چایخوری
⫸ شکر 2 قاشق غذاخوری
⫸ تخم مرغ🥚 2 الی 3 عدد
پیشنهاد سرآشپز: طرز تهیه کوکوی اسپانیایی با قارچ و پنیر ساده و خوش طعم
مرحله اول
ابتدا یک لیوان آب را داخل قابلمه بریزید و بعد به آن 50 گرم کره را اضافه کنید سپس مقداری وانیل و دو قاشق شکر اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
مرحله دوم
مقدار کمی نمک🧂 را اضافه کنید و روی حرارت قرار بدید و اجازه بدید تا آب به جوش میاد وقتی که مواد به قل زدن افتاد 1 لیوان آرد الک شده رو به یکباره اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که مواد منسجم بشه.
مرحله سوم
وقتی که مواد منسجم شد 6 الی 7 دقیقه مدام روی حرارت ملایم هم بزنید تا خمیری یک دست و ملایم داشته باشید ، زمانی که مواد کمی از حرارت افتاد به آن 2 الی 3 عدد تخم مرغ🥚 رو به صورت جداگانه اضافه کنید و خوب ورز بدید.
مرحله چهارم
مواد رو داخل قیف بریزید و داخل قابلمه مقدار روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید وقتی که روغن داغ شد مواد رو داخل اون به هر اندازه ای که دوست دارید به شکل بامیه بریزید تا سرخ بشه ؛ وقتی که شیرینی ها سرخ شد اون هارو داخل مخلوط شکر و دارچین بغلتونید ؛ نوش جان